Da var det klart

Jeg kom meg opp av stresslessen til slutt, og ut av døra for å rydde opp i beddene mine… Siden jeg hadde gjort en ordentlig jobb i høst med å rydde før vinteren kom var det jeg skulle gjøre i dag overkommelig.

Fra balkongen så det ikke ut til at det var noe liv i beddet på baksiden, men når jeg kom ut var det knopper på alle buskene mine. Rosene mine derimot var det dårligere med. Det var liv i dem kunne jeg se når jeg klippet dem ned, bare ikke noen skudd enda. Jeg får se hvordan det går utover når det blir litt varmere. Jeg tok meg god tid så skulderen og armen min ikke skulle bli så vond, men det ble den alikevel. 

Til den ene rosen min, som pleier å ligge utover hele beddet med nydelige små roser, skal jeg kjøpe en espalje å binde den opp. Jeg har brukt noen bøjler til å støtte den opp, men det har ikke helt gjort susen. Får den derimot lov til å komme opp av bakken vil den bli helt fantastisk :o))

Vinja satt klistra oppe på balkongen å fulgte nøye med på at alt ble gjort ordentlig, og selv hun ble nok fornøyd med resultatet, hehehe!!

Når jeg var ferdig laget jeg meg en kopp kaffe å satt meg ut på balkongen for å slappe av en stund. Trengte å hente meg inn igjen å la skulderen få vile litt innen jeg hoppet i dusjen. Akkurat da var himmelen fortsatt blå, og sola lekte litt gjemsel bak noen skydotter. Innen jeg gikk inn igjen etter to kaffekopper hadde himmelen blitt ganske grå!

Kattene hadde ikke mer våtfór igjen så jeg måtte ut i dag….. Så jeg dro ned på Alna-senteret og Tam hvor jeg kjøpte et stor eske med Applaws fiskevåtfór. Her går det bare i fisk omtrent, siden frøknene Lillepuzdatter ikke er så glad i kylling. Jeg hadde først tenkt å ta kjøpe to esker med 6 poser i hver, men så oppdaget jeg at de hadde en stor med 12 poser så jeg tok det. Når jeg kom til kassa sto det ikke noen pris på boksen, og jenta spurte meg hva den kosta noe jeg ikke viste. Jeg sa til henne at esken med bare 6 i kostet 79,-. Hun gadd ikke å gå å sjekke hva den store esken kostet å jeg fikk den for 79,-. Jeg klaget ikke vettu :o))

Før jeg dro hjem stakk jeg innom Rema i Østmarkveien for å handle inn litt til helgen… Litt og litt fru Blom, handlebagen ble ganske tung da jeg hadde fylt den opp å enda kom prislappen på bare 450,- :o)) Da jeg pakket varene mine inn i bilen oppdaget jeg sykebilen sto oppe på veien å de jobbet med en person. Ambulansepersonalet var ikke alene, å nei da, folk stimlet sammen for å se hva som hadde skjedd. Jeg forstår meg ikke på dette, at det er så spennende å se på at et annet menneske er sjuk eller skadet. Er nysgjerrig jeg oxo, men jeg stopper som en regel aldri for å glane på sånt. Q: Gjør du??

Nå skal jeg lene meg godt tilbake i stresslessen å se på tv resten av kvelden, blogges!!

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg