Solskinn eller regnvær?

Det er ikke godt å si hva det blir til… I det ene øyeblikket er himmelen helt grå, og så i neste har skyene blåst bort å man ser blå himmel et lite øyeblikk. Det blåser litt surt ute, så man kan ikke gå uten jakke enda. Kjente det i går kveld oxo da jeg var ute med papirsøppel, og jeg var glad jeg hadde tatt på meg jakke gitt. 

Dugnaden var ferdig for en stund siden, og det hadde blitt riktig fint å ryddig. På enden av blokka hadde de skrumpet inn på blomsterbeddet for å lage en større gjesteparkering, og det ser ut til at de skal gjøre det med plenen mellom min og neste oppgang også. Der er det enda trangere, og nesten umulig å komme forbi når noen bruker den gjesteplassen. Vi har jevnlig besøk av ambulansen til en mann i min oppgang, og de har mange ganger måtte langt opp på gressen på andre siden for å komme forbi. Om vinteren har akkurat det bydd på problemer.

Det er ikke sola som skinner så sterkt igjennom grenene, men blitzen på kamera… Jeg gadd ikke å lukke opp vinduet på balkongen når jeg tok bildet så kvaliteten ble deretter!

Det ble en relativ søvnløs natt med smerter i skulderen og armen, hvor jeg uten å lykkes forsøkte å finne en behagelig stilling. Så fort jeg hadde funnet en behagelig stilling og duppet av våknet jeg igjen av at armen verket som bare den. Jeg satte telefonen på lydløs sånn at hvis jeg skulle få sovne tilslutt ikke ble vekket om noen skulle ringe på morningen. Ikke at det skjer så ofte :o)) I morgen er det første besøk hos fysioterapeuten, og det blir interessant å se om hun kan gjøre noe for å lindre…..

Pusenes voldsomme interesse for den nydelige blomsterbuketten min har heldigvis avtatt… Nå kan de sitte ved siden av den, snuse på den, og så går de videre. Den blir alikevel stående oppe i lysholderen i tilfelle de skulle forandre mening :o)) 

6 kommentarer

Siste innlegg