Den obligatoriske samtalen

Når man går så lenge sykemeldt som jeg har gjort nå så er det obligatorisk med en samtale hos A-MED. I dag kl 12 hadde jeg denne samtalen. Det går ut på å fortelle om hvordan helsetilstanden er, og hvor lenge man tror man går sjukemeldt. I mitt tilfelle er det litt vanskelig å si akkurat nå siden skulderen ikke har hatt den framgangen jeg hadde håpet den ville ha. Hele samtalen gikk så raskt unna, at jeg syntes jeg akkurat hadde satt meg før det var på tide å gå igjen. Referat av samtalen vil bli sendt til min leder, og sikkert noen flere.


(kilde: http://www.a-med.no/)

Jeg dro hjemmefra nesten en times i forveien for jeg var ikke sikker på om mitt faste parkeringshus fortsatt var åpent. Rett før jeg ble sjukemeldt hadde de plukket vekk alt av betalingsautomater og bommer. Det viste seg at de bare hadde oppgradert, og da endte jeg opp med rusle litt rundt på Gunnerius for å slippe å sitte på venteverelset for lenge. Er det noe som stresser meg opp er nettopp å sitte på et venteværelse, og dette er ikke så stort… Siden jeg var stresset så fikk jeg hjertebank med en gang jeg satte meg ned, og da ble jeg varm å så ble jeg enda mer stresset. Innen jeg skulle inn så klarte jeg å få kontroll over megselv å roet meg ned, puh!!

Etter at samtalen var over gikk jeg tilbake til Gunnerius, og jeg ønsket meg en ny veske siden Spikes & Sparrow vesken min er så tung at jeg nesten bærer meg ihjel. Den er tung uten noe inni, og enda verre blir det når jeg fyller den opp. Jeg endte opp med denne sorte Don Donna vesken i skinn, som er lett selv med alt mitt skrot i. Den kostet meg 1.250,-. Jeg elsker vesker med mange rom som man kan gå seg bort i, og denne hadde det :o))

Etterpå stakk jeg innom Dyrego og kjøpte våt- og tørrfór til pusene…. Jeg hadde vått fra før, men alle posene var av samme smak å de små kresne hårballene mine vil ikke ha dem. De liker litt forandring, og da må de jo få det. Ny smak gjorde susen det, og de spiste for en gang skyld opp alt sammen :o)) Mens jeg alikevel var ute stakk jeg innom Ultra og tok helgehandelen, så var det unnagjort.

Jeg følte meg litt varm og sår i halsen når jeg kom hjem, men jeg tok meg alikevel en liten tur i skogen med kamera. Når jeg kom inn igjen kunne jeg merke at feberen hadde krabbet litt høiere på termometeret, så da laget jeg meg en stor kopp med te å krøllet meg sammen i godstolen en stund. Det lindret, men halsen er fortsatt sår nå i kveld og feberen hjertelig tilstedet!!

Om litt begynner Rush Hour 2, og jeg tenkte jeg skulle prøve å få med meg den før jeg tar kvelden!!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg