Klam dagid

Jeg hadde egentlig bestemt meg for å være inne i dag å smårydde litt, men så ombestemte jeg meg å tok meg en snartur ut alikevel…. Det var skikkelig klamt ute selv om temperaturen ikke var så høy, og jeg følte det på kroppen etter bare noen få skritt. Siden det er pusetassenes bursdag bestemte jeg meg for å kjøpe gave til dem, og dro bort på Oppsal. Tenkte kanskje det ville være fult av folk der borte siden det var Oppsaldagene, men det var lite folk og mange ledige parkeringsplasser.

Pusenes bursdagspresang ble et nytt klore/klatrestativ, som jeg egentlig hadde tenkt til å ha på soverommet sånn at de kunne ligge der å kikke ut…. Så syntes jeg det ble for stort å flyttet det ut i entreen i stedet, men det er egentlig litt stort der også. Det får stå der så lenge så får jeg se om det kan få en bedre plassering senere. Da jeg satte det sammen var pusene med hele veien å stakk snuten borti alt jeg hold på med. Nederste hylle er en hengekøye, og det ble med en gang veldig populær. 

Jeg har hatt lyst til å ommøblere i heimen en god stund, og i dag passet jeg på å få gjort det. Jeg fjernet et bord inne fra soverommet og fikk flyttet kommoden jeg hadde i stua inn på den plassen. Kommoden måtte stå i stua siden jeg ikke hadde noen annen plass til den. Etterpå flyttet jeg det gamle gode blomsterbordet fra entreen inn i stua. Bordet er kjøpt av mamma og pappa på 50-tallet så det har noen år på baken. Syntes det passet bra sammen med den gamle tegningen og de to utklippene, eller hva?

Mens jeg holdt på å flytte om var det så varmt i leiligheten at jeg ble helt svett, og når jeg kikket ut av vinduet var det helt svart over Manglerudåsen. Like etter hørte jeg at det begynte å tordne, men det var ikke lenge. Luften ble heldigvis noe lettere etterpå, og nå er det ganske behagelig. Jeg lufter på harde livet sånn at det skal bli mest mulig behagelig når jeg skal hoppe i senga om ikke så lenge.


(Kilde: Claes Ohlsson)

Etter at jeg byttet ut den gamle kjøkkenmaskinen min med en større og kraftigere Kenwood-maskin så hadde jeg ikke noe som kunne hakke grønnsaker eller nøtter, pluss at den gamle stavmixeren min ikke fungerer som dem skal, sååååå…. Når jeg var nede på Bryn stakk jeg innom Claes Ohlsson og kjøpte ny stavmixer med alt dette tilbehøret til 649,-. Skal teste ut til helgen for da skal jeg lage vegetarkarbonader. Det har jeg ikke laget på lenge, og siden jeg ikke er noe kjøttmenneske om sommeren har jeg lyst til å teste ut noen vegetariske retter :o))

Nå blir det snart senga for meg, for jeg er ordentlig sliten etter all flyttingen av møbler i dag…. Skulderen min er ikke bli på meg nå, så det er best å la den vile til i morgen nå. Natta :o))

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg