Vanskelig

I dag var det en av de dagene hvor kroppen ikke orket noe i det hele tatt… Når jeg våknet værket alt fra livet og oppover og jeg klarte så vidt å komme meg ut av senga. Etter å ha stått ved siden av senga og strekt å tøyd en god stund ble den mer bevegelig, og jeg følte meg i litt bedre form. Enkelte dager har jeg det sånn, og da er alt bare så innmari slitsomt at jeg har mest lyst til å legge meg ned. Jeg gjør ikke det, for jeg vet at da blir alt bare enda mye verre. Cluet er å holde seg i bevegelse for å ikke stivne helt til :o))

På morningen og formiddagen i dag var det skikkelig grått og trist ute, men de gråe skyene har nå forsvunnet å blitt erstattet av litt blå himmel og en sol som kommer og går. Hadde ikke trodd at det skulle bli så bra vær i dag, men dette er jo toppen :o)) Skulle bare ønske at vinduene mine var renere sånn at det fine været syntes enda bedre…..

For en tid tilbake byttet jeg hudprodukter tilbake til Biotherm, og da jeg var å handlet fikk jeg dagkrem og renseprodukter gratis. Rensegel’n var ikke av de største og den var nå ved å bli tom så jeg måtte kjøpe en ny. Hadde håpet at den ville holde til jeg skulle til Sverige, men dessverre så gjorde den ikke det I går stakk jeg ned å kjøpte en ny og større tube hos Kicks til kr. 250,-. Tuben er dobbelt så stor så nå har jeg en stund :o))

Hadde planer å besøke min tante i Atrå til uken, og i dag ringte jeg henne for å sjekk om hun var hjemme… Dessverre så skulle hun på tur akkurat den dagen, og de andre dagene hun var hjemme så skal jeg nå så vi får heller finne en dag senere i sommer. Skal nok få det til :o)) Hun er en flott dame, og vi har alltid mye å prate om så samtalene blir som regel tett på en time før vi legger på. I dag var intet unntak, hehehe!!

Det rumler i magen, så det er på tide å begynne med litt middag for både meg og pusetassene, blogges :o))

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg