Ut på tur..

Det har blitt dårlig med spaserturer i det siste, men i dag har jeg da fått rørt litt på meg alikevel. Sto tidlig opp for å gå til fysio på morningen i dag, og fyttikatta så vondt det var i dag. Musklene mine fikk virkelig gjennomgå i dag, og jeg klarte nesten ikke å ligge stille til tider mens hun holdt på bak der. Ble helt utkjørt, og burde vel egentlig ha dratt hjem å slengt meg på senga for å slappe av en stund. I stedet ble det en rask frokost-lunch mens jeg ventet på at Anne skulle komme ca 11:30. Når hun kom hadde jeg akkurat brygget jeg meg en kopp kaffe, så vi satt lit å skravla mens jeg drakk den opp.


(kilde: google.no)

Vi dro først ned på Alnasenteret for å gå innom TAM for å kjøpe kattefór…. Jeg hadde akkurat kjøpt tørrfór så det ble en eske med Aplaus våtfor med fisk og en flaske med en slags olje som skal ha’s over tørrfóret. Pusetassene mine røyter en del, og oljen skal sørge for at dette stopper opp. Jeg skal teste det ut for å se om det hjelper, for det hadde helt klart vært deilig at kattehårene fyker rundt overalt hele tiden. Anne skulle ha tørrfór inne fra dyrlegen, og man må betale der inne. Problemet var bare at hun holdt på med en operasjon og kunne ikke gå fra. Det ble raskt litt kø, og ventetiden ble litt vel lang. Anne gikk bort i den andre kassen og spurte om noen der kunne komme bort å slå inn, men det kunne de ikke… Tilslutt kom dyrlegen ut og Anne fikk betalt å vi kunne dra videre.


(kilde: google.no)

Neste stopp ble IKEA hvor jeg faktisk kom ut igjen uten å ha handlet noen ting, men trim fikk jeg da av å gå rundt hele butikken :o)) Anne var den som fylte opp hele bagasjerommet på bilen sin med kafé stoler, som kan brukes både inne og ute, oppbevaringsbokser + noe annet småtteri. Jeg er egentlig litt stolt av megselv over at jeg klare å la være å kjøpe med meg noe som ikke var planlagt. Jeg har veldig lyst på et nytt skap til badet, men jeg kunne ikke se at de hadde det jeg var ute etter. Jeg så et som jeg likte godt på Feel på Metro når jeg var der sammen med Terje i forrige uke, men det var litt dyrt så jeg får se om det blir det. Kan jo hende jeg finner noe annet jeg liker et annet sted, og som er billigere.

Etter besøket på IKEA dro vi en snartur innom Jysk nedenfor Trosterud for å se på en bøttegrill, som jeg hadde sett i et reklameblad. Den hadde en fin størrelse, og jeg hadde veldig lyst på å kjøpe den men endte opp med å vente…., må gå litt i tenkeboksen om det er strengt tatt nødvendig å kjøpe den!! Samtidig så skulle jeg se etter orange vaskekluter, men det hadde de ikke… Jeg trodde at jeg hadde kjøpt noen i høst, men når jeg dukket inn i skapet hvor jeg har sånt var det ingenting med den fargen å se. Åhlens vet jeg har, og de har en butikk på Lambertseter senter så jeg får ta meg en snartur dit om litt.


(kilde: google.no)

Det var på tide å få i seg litt næring så vi dro til Jordbærpikene på Tveita Senter… Jeg hadde ikke all verdens matlyst siden jeg var ganske sliten, men jeg kjøpte meg et halvt rundstykke og noe å drikke. Helt ærlig så var det utrolig godt å sette seg ned å slappe av litt. Det var noen småbarnsmødre som satt litt unna der vi satt, og de hadde et par smårollinger som ikke syntes det var så kjekt å gå på kaffe. En av dem lagde masse lyd og gråt hele tiden. Det var sent på dagen så pjokken var nok trøtt og sliten han også.

Etter å ha slappet av en liten stund tok vi oss en aldri så liten runde rundt på senteret, men det ble ikke noe serlig mer handling. 

Nå har jeg latt stresslessen omfavne meg, og det er litt vanskelig å komme seg opp igjen kjenner jeg… Burde ha laget meg middag for lengst, men matlysten har ikke kommet tilbake så jeg har ingen ide om hva jeg skal lage meg… Kjenner at det er veldig fristende å ringe til Peppes å bestille en pizza, men jeg skal ikke gjøre det. Får dukke inn i fryseren og se om det er et eller annet der som kan lokke fram matlysten.

Blogges :o))

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg