Botanisk Have i dag…

I går avtalte jeg med Anne at vi skulle dra en tur ned til Botanisk Have for å ta noen bilder, og for rusle litt rundt. I flg værmeldingen skulle dagen i dag være den siste med fint vær, og da må man jo dra nytte av det å være ute litt. Jeg har ikke vært så veldig mye i bevegelse den siste tiden, så jeg trengte virkelig å røre litt på meg. Anne kom ved 10 tiden, men siden jeg hadde klart å forsove meg litt var jeg ikke helt ferdig. Begge to hadde med to kamera, speilrefleksen og det litt mindre Nikon S9300.

Det ble virkelig en deilig og flott dag, og jeg storkoste meg med å rusle rundt i parken med å ta bilder… Inne blandt trærne sang svarttrosen så vakkert, og det er noe av det triveligste jeg vet om. Man blir rent i godt humør av å høre på kvittringen. Jeg begynte med å ta bilder med speilrefleksen, men gikk etterhvert over til å bruke det røde Nikon kameraet. Har ikke helt lest bruksanvisningen og fikk ikke helt til macrofotograferingen med en gang, men med litt hjelp av Anne så ble det sus over sakene. Kameraet tar gode bilder når man bare bruker det på rett måte….

I et av de siste beddene sto denne lille karen, og en sånn skulle det nok ha vært i flere blomsterbedd… I allefall mitt, for enkelte at det med å lufte hundene sine over gresset å så går de inn å gjør fra seg. Jeg elsker både hunder og katter, men det er ikke så festlig å rufse rundt i jorden når man hele tiden finner lange brune pølser i forskjellige størrelser!!!

Det blir nok mange flere sånne dager med kamera i hånden i løpet av sommeren. Neste gang blir det kanskje tur rundt i Oslo, for det er mange steder jeg ikke har vært på der som kan være hyggelig å besøke :o))

16 kommentarer

Siste innlegg