Norby Shopping i dag.

Huff så trøtt jeg var når klokka ringte til morran i dag, men siden Anne og Kine skulle komme til meg rett etter kl 8 var det bare å komme seg opp. Vi hadde bestemt at vi skulle dra en tur til Norby for å handle litt i dag… Formen var ikke helt på topp i dag, men jeg ville ikke la det ødelegge dagen for meg :o)) Pusene var ikke vant med at jeg var oppe så tidlig, og gadd ikke å "stå" opp før jeg var ferdig i dusjen….

Det var litt trafikk nedover, men vi klarte alikevel å holde god fart nedover så klokka var ennå ikke fylt 10 da vi kjørte inn i parkeringshuset hos Nordby. Jeg hadde nesten trodd at det skulle være endel biler der siden det var ferie, men det var det ikke. Siden vi var så tidlig ute så hadde ikke butikkene åpnet enda, og vi rakk noen personlige ærender innen vi satte i gang med shoppingrunden.

Denne gangen var det ikke mitt bankkort som gikk varmt på runden i klesbutikker osv., heldigvis!! Jeg brukte litt penger på en ny parfyme fra Roberto Cavelli siden det var noe jeg trengte. Har vært nødt til å ty til en billigparfyme jeg hadde i skapet, som jeg ikke er sånn veldig begeistret for. Deilig å endelig ha fått meg en ny og mer behagelig duft :o))

Når jeg kom inn i matbutikken så ble handlevognen min ganske raskt fylt opp til randen av et par brett med Pesi Max og 6 poser med kattesand samt 8 bokser med kaffe til min Dolche Gusto maskin… Det ble litt annet også som fikk plass innimellom alle brett og poser. Trodde kanskje jeg skulle komme meg under 1000 lappen, men jammen kom regningen på i overkant av 1.500,-. Ikke det at det var så altfor ille egentlig :o))

På veg hjem stoppet vi som vanlig ved Solli for å spise litt og slappe av før vi dro hjem. Klokka var så vidt 13 så det var litt tidlig for meg å spise middag så jeg tok meg bare et karbonadesmørbrød, og en is med kaffe etterpå. Jeg hadde spist veldig lite før på dagen så jeg var skrubbsulten og litt ør i hode så det smakte godt.

Siden vi dro så tidlig så kommer vi også tidlig hjem igjen, og akkurat i dag var det veldig godt. Etter å ha pakket bort varene slengte jeg meg ned i godstolen med en kopp kaffe til, og her har jeg også blitt… Nå er det derimot på tide å flytte seg ut på balkongen i det fine været vi har fått…

Ha en riktig fin fredagskveld, blogges :o))

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg