Ikke alltid venner

Stort sett er pusejentene min gode venner, og respekterer hverandre… I dag er ikke en av dagene nei, for etter at de hadde sovet formiddagsluren sin røyk de i tottene på hverandre opp til flere ganger.

Her sitter de å ser olmt på hverandre, og har ikke helt bestemt seg for om de skal gyve løs eller gå hver sin veg. De bestemte seg selvfølgelig ikke for det siste, puh! Heldigvis så gikk det ikke alfor ille for seg sånn at jeg slapp å gripe inn. Det hender jeg må det også….

Når de var ferdig med å klore og sparke på hverandre la de seg med baken mot hverandre, og forsøkte å se ut som om de ikke så hverandre, hehehe! Sånn ble de liggende en god stund inntil lukten av kattnipp-musene deres fristet til lek og morro… Etter det glemte de at de egentlig var uvenner, hihihihi!!

Været har skiftet fra overskyet til sol i hele dag, og akkurat nå er det sola som er framme og varmer ordentlig opp. Det ser ikke ut til å vare for gråe og triste skyer ligger å lurer rett rundt hjørnet…

Nå skal jeg mimre litt og se på Vi på Saltrkåkan, blogges :o))

5 kommentarer
  1. Det er aldri kjedelig her i heimen med de to der i farta :o)) Noen ganger kan det derimot bli litt vel mye av det gode, og da må a mor heve stemmen. Av og til hjelper det, men som oftes ikke, hihihi!

  2. Godt du har en myndig stemme da!!! Ellers hadde du rett her om dagen ang Tanya i EastEnders – for i fredagens episode forlot hun Albert Square – om det er for godt eller ei, vel det kom ikke frem.

  3. Jeg hadde lest om at Tanya skulle ut skjønner du… Så lenge de ikke tok livet av henne i serien så kommer hun nok inn igjen om ei stund. Det har jo vært sånn med mange av de andre rollefigurene, se bare på Sharon. Hun har seilt ut og inn mange ganger :o))

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg