Hjemme hos megselv

I dag har jeg bare gått her hjeme å sulla rundt hele dagen… Utpå dagen fikk jeg da gjort noe fornuftig ute på balkongen, som jeg skulle ha gjort for noen dager siden. Balkongkassen min så veldig sjaber ut med masse visne blomster, vel egentlig så var det flesteparten av dem. Jeg tok med meg en stor pose og ei saks å satte i gang å barbere etter beste evne, og det ble ikke igjen mange blomster når jeg var ferdig. Det ser kanskje litt ribbet ut, men det kommer noen knopper så snart har jeg noen blomster igjen.

Etterpå kastet jeg noen løker som ikke hadde klart varmen der ute…. De har stått i noen glassblomsterpotter ute på balkongen i mose, men til tross for nok med vann så har de altså ikke klart seg. Jeg vasket ned glassene, og tenker at hvis jeg fyller de med litt sand eller knust glass kan jeg sette noen kubbelys ned i å brukede som lykter… Tror jeg faktisk kan bli ganske fint :o))

Dagen begynte ikke så veldig bra, eller kanskje jeg skal si morningen… Jeg våknet allerede ved 04:00 tiden å var skikkelig kvalm og uvel, men tenkte ikke så mye over det med en gang. Hvis jeg har ligget litt forkjært med nakken kan det hende at det skjer, og da går det over med litt tøying og strekking. I dag var det dessverre ikke noen stiv nakke som var årsaken, og jeg fikk trimmet meg godt noen timer innen det roet seg igjen.

Ut på ettermiddagen begynte jeg å kjenne en følelse som minnet om “sulten” så jeg dukket inn i fryseren å fant en pose med rotgrønnsaker og laget meg en kjapp suppe. Med masse godt krydder så smakte suppa ikke så aller verst, og det gjorte godt for kroppen :o))


I morgen skal søstrene Lillepuzdatter av Skånevik til sin årlige kontroll og vaksinering hos Katteklinikken 10 Liv på Lørenskog. Da blir det nok både fres og knurr tenker jeg, hehehe!! Ronja liker definitivt ikke å gå til dyrlegen, og hun må behandles av en rolig person ellers så tar hun helt av. Henne vi skal til i morgen har jeg ikke vært hos, og hun skal vist være ganske ny der. Tenker at Vinja skal gå først for hun er ganske grei hos dyrlegen, og så slipper hun å høre på søsteren bære seg der inne å bli stresset. Krysser fingrene for at både Ronja er en engel og rolig i morgen :o))

Nå litt mer Sex og singelliv å så er det på tide å ta kvelden…!!

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg