Bilder fra bilturen…

Etter at jeg hadde forvisset meg om at pusene hadde det bra etter dagens strabasiøse besøk hos dyrlegen, dro Anne og jeg ut på en biltur med kamera i veska.

Dro først tilbake til Katteklinikken 10 Liv for å levere tilbake reiseburet jeg lånte tidligere på dagen, deretter satte vi nesen mot Sørum og Bingsfoss. Jeg var der noen ganger når jeg var liten når pappa hadde med fiskestangen, og derfor fikk jeg plutselig veldig lyst til å ta meg en liten tur tilbake igjen. Været var jo så fint i dag så det ble en riktig fin tur.

Det var mektig å se på de frådende vannmassene der de fløt forbi i en vill fart… Syntes nesten det var litt skummelt å gå for nære kanten, for da hadde jeg følelsen av at jeg ble trukket ned mot vannet.

Jeg hadde tatt med en pose med hjemmelagede boller, og med en gang vi kom til Bingsfoss gikk vi bort i parken å satte oss på en krakk like ved vannet å spiste. Jeg kunne se at det kom flere biler på parkeringsplassen, men de holdt seg der borte så vi hadde parken for oss selv. Oppe på veien raste bilene forbi, men vi kunne ikke høre dem for lyden av fossefallet overdøvet alt.

Etter å ha vært en stund ved Bingsfoss dro vi videre til Blaker Kirke hvor farmor, farfar, tante Gudrun og onkel John ligger gravlagt. Gravene deres er markert med en svak firkant. Til tross for at det var noen år siden jeg hadde vært der så husket jeg hvor gravene deres var.

Blaker Kirke er en vakker bygning, som er bygget i 1881 å som ligger i Sørum Kommune.

Før vi hoppet i bilen for å dra hjemover ble det en aldri så liten photoshoot av kornåkeren rett ved siden av kirken….

Klokka begynte å dra ut på ettermiddagen da jeg slapp av Anne hjemme hos seg, og jeg viste at jeg kom til å bli sittende i kø. Kunne se at det sto bom stille den veien jeg vanligvis pleier å kjøre, så jeg bestemte meg for å kjøre ned til Helsfyr å ta Østensjøveien. DET var noe av det dummeste jeg kunne ha funnet på, for der sto det enda mere stille. Jeg brukte 45 minutter fra Helsfyr og hjem…. Vet ikke om det hadde skjedd noe et eller annet sted lengre framme eller om det er vanlig med så stillestående trafikk som i dag!!

Nå sitter Vinja på armlenet til stolen å se på meg med sine nydelig og intense øyne, hun vil ha litt koz av mammen sin, blogges!!

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg