Sparkling clean

Nok en fantastisk flott sensommerdag med masse sol og varme, helt topp… Jeg har hatt en del ting å gjøre inne så det har ikke blitt tid til å være mer ute enn en tur med søppel, dessverre.

Til morran tok jeg det litt med ro, og tok meg tid til å sitte ute på balkongen å nyte et par kopper med kaffe innen jeg satte i gang. Først dukket jeg inn i skjenken og dro ut en del glass fra Black Design som jeg var så missfornøyd med. Jeg har tenkt lenge på dette, men i dag bestemte jeg meg for at de skulle gå. Med det mener jeg at de blir sendt til glasskontaineren. Dette er glass som er farget og som ikke tåler å bli tørket av med en fuktig klut engang. Omtrent alle sammen har blitt skjoldete og er ikke noe fine lenger.


(bilde hentet fra google.no)

I forrige uke fikk jeg endelig tatt meg i nakken og pusset alle vinduene ute på balkongen, men jeg orket ikke å ra resten av huset. De har vært skikkelig støvete og grimete å jeg har skammet meg over dem når sola har kommet på dem, grøss!! I dag bestemte jeg meg for at nok var nok, nå skulle de tas. Nå har de blitt sparkling clean og det ser ikke lenger ut som om det regner ute…. Det var ingen overdrivelse!!

Armene mine var ikke så happy etter vinduspussingen, så jeg tok meg en Ibux å slang meg på senga… Der lå Ronja allerede, og da jeg la meg ned kom hun å la seg inntil magen min å krøllet seg sammen mens hun malte. Det var så søvndyssende at jeg bare gled inn i drømmeland og var borte en times tid, noe som gjorde godt :o))

En kjær gammel venn har takket for seg, og har flyttet ut i søppelkontaineren :o(( Det er min kjære novemberkaktus som var min mors og har vært i familien i mange år. Den har skrantet ganske lenge å jeg har forsøkt med diverse redningsakjsoner uten at det har vært til noen nytte. Jeg har derimot vært smart å ta endel avleggere, hvorav noen allerede har kommet i jorden. En ny ladning har nå fått krafitige røtter og skal plantes om, kanskje nå i helgen hvis jeg finner en passende potte og om jeg har igjen nok jord. Syntes alikevel at det er trist at “mor” planten ikke klarte seg, men sånn er det innimellom!!

Nå skriker kroppen min etter en kopp kaffe…., den har ikke fått noen siden tidlig i dag å det er litt for lite, blogges!!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg