Siste feriedag….

I dag våknet jeg av at kirkeklokkene dundret ved 10 tiden, og med dem kom to lurvete å veldig kozete pusekatter opp i senga for å si god morgen. De syntes at mammen deres hadde sovet lenge nok, og når de syntes det er det bare å komme seg opp da :o))

Frokosten ble spist ute på balkongen etterfulgt av et par gode kopper med kaffe…. Jeg ble sittende der å lese avisen helt til sola kom snikende å kilte meg på tærne ved 13 tiden eller der omkring. Etterpå gikk jeg ned i kjelleren med noe som skulle inn i bodene der nede… Det var noe som jeg skulle ha gjort for lenge side, men i stedet har det blitt stuet inn på kontoret mitt å litt sånn oversett hver gang jeg har gått inn dit. Nå var det på tide å ta et aldri så lite grep å få ryddet opp :o))

Været har så langt i dag vært like flott som de andre feriedagene mine…. Sola skinner og gjemmer seg litt innimellom bak noen søte hvite skyer. Temperaturen på app’n stemmer nok ikke helt, selv om det er i skyggen. Den er på over 20 C og i sola vet jeg ikke helt… Utenfor mine vinduer som den steker rett på er det nå 36,9 C, men det er jo langt mer enn ute i luften.

Siden det var så fint vær brygget jeg meg en kopp med kaffe i termokoppen og gikk ut å satte meg en stund på gresset siden det var opptatt på krakken. Plutselig hørte jeg en lyd som minnet om et barn som gråt, men når jeg snudde meg sto det en svar og hvit pus der å laget lydene, hehehe!! Den var så kjælen og kom løpende bort til meg for å si hei og stryke seg langs ryggen min. Når det ble ledig på krakken gikk jeg bort å satt meg der, for det ble litt rått å sitte rett på bakken. Dessuten så sto den i sola, hvor det var betraktelig mer behagelig å sitte :o))

En nabo kom hjem og satte seg en stund sammen med meg å pratet…. Før var det et yrende liv ute på krakken hele tiden, men nå er det nesten aldri noen som setter seg der lenger. Jeg har satt meg der noen ganger, og da hender det at folk slenger innom i det de haster forbi.

Magen min romlet høylytt så det er vel på tide å begynne med litt middag snart…. Hviste ikke hva jeg skulle ha og hadde heller ikke lyst på noe, men jeg fant en grytepakke med Bali i skapet. Hadde ikke kyllingkjøttdeig, bare frossen kyllingfile som tar forever å tine så da ble det vanlig karbonadedeig i stedet. Det smaker ikke helt det sammen, men det fungerer da det også.

Ha en fortsatt fin søndag, blogges :o))

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg