PC frie dager

I dag er det en regntung og grå dag her i Oslo og, kroppen er stiv å lite samarbeidsvillig, men det gjenspeiler heldigvis ikke humøret mitt. Neida, humøret mitt er på ganske langt opp mot toppen her jeg sitter å nyter formiddagskaffen min. Skal ta en runde med støvsugeren om litt for å samle sammen noen hybelkaniner, som har vokst seg store og skremmende. En av dem forsøkte seg på Vinja i sta så hun skvatt høyt, hihihihihi!!

Kattene har virkelig vært aktive på formiddagen…. De kom med det samme jeg våknet og hoppet opp i senga for å si god morgen, og så fort de så at jeg var på veg ut av senga stormet de ut på kjøkkenet hvor de ventet på at vannet skulle bli skiftet og matskålen fylt opp. Etterpå hoppet Ronja opp på kjøkkenbordet og sto klar med halen i været og mjauet… Da var det bare å finne fram børsten, for det var den hun ventet på. Hun elsker å bli børstet :o)) Nå ligger de å slapper av etter å ha stormet rundt i heimen etter hverandre, lekekrangla og klatra opp å ned klorestativet i en vill fart!

PC’n min var litt fornærmet på meg i dag siden jeg hadde latt den stå for segselv i et par dager uten engang å røre den…. Jeg har vært helt lam i hode de siste dagene og har ikke klart å blogge, selv om at jeg helt klart har hatt noe å blogge om :o)) I går satt jeg å så på lapptoppen å tenkte at nå må jeg ta å skrive litt, men så kom naboen å ringte på å lurte på om jeg ville komme inn en tur…. Når jeg endelig kom inn igjen ble det bare godstolen og tv’n som opptok tankene mine.

Jeg får besøk litt senere i dag, så nå må jeg se å komme i gang med støvsugeren, swiffer og skurebøtte, blogges :o))

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg