Hjelpsom pusekatt…

Når jeg gikk å la meg i går var jeg livredd for at jeg skulle forsove meg igjen i dag, og dro fram den gamle vekkeklokka til moderen… Den bråker noe vanvittig så jeg viste at det ikke var mulig å sove igjennom lyden av den. I går bråvåknet kl 09:10 og skjønte ingenting… Med detsamme jeg slo opp øynene forstod jeg at noe ikke var riktig, for det var jo så lyst ute. Da var det bare å hive seg ut av senga å inn på badet i turbofart. Jeg bare hater når noe sånt skjer, men ikke fatter jeg hvordan jeg klarte å sove meg igjennom to alarmer!!!!!

Når jeg sto opp i dag hadde Ronja vært på ferde igjen, og jeg vet det er henne for Vinja gjør ikke sånt. Begge disse skoparene sto henholdsvis på og under skostativet da jeg gikk å la meg i går kveld. Etter at den lille søte pusefrøkna mi hadde styra og stelt i natt eller i morgentimene sto skoene slik, klar til at jeg kunne hoppe rett opp i dem da jeg skulle avgårde, hehehe!! Det er ikke første gang frøkna har gjort dette her :o))

Hun syntes vel at matmora hadde mer enn nok ting å foreta seg før hun skulle avgårde……….

I lunchen måtte jeg bare ut å røre på meg litt…. Hadde sittet i prosjektmøte det meste av morningen og formiddagen og var ganske stiv i kneet mitt, og da er det godt å kunne gå litt. Stakk en tur ned på Oslo City og Claes Ohlsson hvor jeg kjøpte meg en liten hvit vekkerklokke til 49,- og en rosa hengelås til å bruke på treningsstudio når jeg begynner der. Rusla litt rundt å kikket i litt forskjellige butikker uten å handle noe, utrolig hva!! Jeg leita etter vanter uten fingertupper, men de jeg fant hadde en oppbrettbar vottdel og det passet litt dårlig.

Det var veldig kjølig på jobben i dag, og jeg frøys omtrent fra jeg tok av meg ytterjakka til jeg tok den på meg igjen… I morgen tenker jeg at jeg skal ta med meg en tjukkere jakke sånn at jeg slipper å fryse. Det er flere problemer med det, og det verste er at jeg spenner meg å får vondt i skuldrene og nakken å det kan vi ikke ha noe av.

På veg hjem mistet jeg banen med bare med noen sekunder så jeg tok Bergkrystallen i stedet og hoppet av på Helsfyr, og over på busset til Hauketo. Jeg vet akkurat hvor jeg skal stå for å få sitte på mitt favorittsete, hehehe!! På banen er det aldri noen sjangse for å sitte, og derfor er det veldig deilig å ta bussen for da får jeg alltid sitte hele veien hjem :o))

Litt farveprakt er det da rundt blokkene i borettslaget, og denne skjønnheten fant jeg utenfor blokken ovenfor den jeg bor i. Den lyste opp blandt alt det brune og orange som omgir oss nå om dagen.

Traff en barndomsvenninne utenfor oppgangen og ble stående en liten stund å prate med henne… Mens vi sto der kom de nye naboene som flyttet inn over meg i går, og vi hilste på hverandre og slo av en liten prat. Begge to virket veldig hyggelige :o))

Nå skal jeg ta fram strikketøyet igjen å ta meg noen omganger…., må ta noen hver kveld hvis jeg skal bli ferdig med det noen gang. Har veldig lyst til å strikke et til før jul i rødt som jeg kan bruke da, og det har jeg bestemt meg for å rekke :o))

Ha en fortsatt fin torsdagkveld, blogges :o))

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg