Høstdugnaden gjennomført!

Det var en kjølig fornøyelse å ordne opp i blomsterbeddet nå i dag…. Jeg hadde jo ikke kledd meg så veldig godt, for jeg skulle jo jobbe. Alikevel ble jeg ganske kald, spesielt på hendene mine. De gode gamle havehandskene min har blitt kastet, og da var det kun engangshandsker tilbake. Fingrene mine var så kalde at jeg måtte putte dem under varmt vann en stund for å få tilbake følelsen.

Ble ikke så ille dette her vel?? Jeg ville ikke ta noe før bilde, for det så ikke noe pent ut i det hele tatt. Nå er i allefall beddet klar til vinteren skal komme, og iflg en nabo og venninne så skulle den vist nok komme hit til Oslo i kveld og i natt. Jeg håper virkelig ikke at det stemmer!!

De fleste plantene og buskene omkring i borettslaget har visnet eller står med brune/orange blader, men her og der finnes det noen planter som fortsatt glimter tl med blomster i friske farger. Kommer det snø, som det er meldt, så går de vel ganske dukken.

Mens jeg holdt på å ordne i beddet mitt kom en megler som skulle ha visning i leiligheten i 3 etg, hvor vi mistet en beboer tidligere på sensommeren. Hun hadde ikke fått noen parkeringskort så hun fikk låne mitt. Det passet jo bra at jeg rufset i beddet mitt og gjordet det fint når det skulle komme folk på visning. Det har litt å si at det ser ryddig og velstelt ute, ikke bare at leiligheten de skal se på ser fin ut……, og det gjør den :o))

Når jeg kom inn igjen i sta laget jeg meg en stor kjele med lappskaus… Ikke fra bunnen av, nei en enkel sak med kjøttdeig og en pose frossen lappskausblanding med masse god krydder. Jeg var så kald å frossen da jeg kom inn å da passet det med en lun og god lappskaus til middag. Det begynner å lukte godt fra kjøkkenet så den er nok ferdig nå.

Ha en fortsatt fin søndag, blogges :o))

6 kommentarer

Siste innlegg