Jeppe i går

Jeg hadde gledet meg til dette helt siden vi bestilte billettene for en stund siden, og går var altså den store dagen. I går var altså den store dagen hvor Anne og jeg skulle se Jeppe på Bjerget. Det var første gang jeg skulle se forestillingen “live”, for jeg har jo sett den i tv-versjonen.

I stedet for å betale dyrt for parkering nede i byen så satte vi igjen bilen på Skøyenåsen og tok t-banen ned. Vi dro sånn at vi hadde god tid til banen, for jeg måtte fornye reisekortet mitt for nye 30 dager. 

Det var ca 40 minutter til forestillingen skulle begynne når vi kom til teateret så vi surret litt rundt utenfor før vi gikk inn, tok litt bilder osv. :o)) Etter å ha hengt fra oss jakkene satte vi nesen mot baren, og for en gang skyld kjøpte jeg meg en drink som jeg tok med meg inn i salen. Vi satt på Parkett høyre og de to plassene ved midtgangen med veldig god utsikt rett på scenen.

Scenen var helt bar bortsett fra en oppbygd greie midt på, hvor skuespillerne selv bar inn props som passet til akkurat det som skjedde der og da. Jeg har litt sansen for akkurat det, for da blir fokuset rettet bare mot skuespillerne. Jeg er jo så begeisteret for Øyvind Blunck og den fantastiske stemmen hans, han synger som en Gud….. Nakkehårene mine reiser seg når han setter i gang, og i går var intet unntak. De andre skuespillerne sang også fantastisk, og musikken var veldig fengende. I pausen og etter forestillingen klarte jeg ikke å stoppe megselv fra å nynne høyt for meg selv. Man kunne kjøpe musikken på CD ute i foyeen, men jeg gjorde ikke det.

I pausen når vi var på toalettet hørte jeg et par damer som ikke var like begeistret for forestillingen som det jeg var. Akkurat hva de ikke likte fikk jeg ikke med meg, for det var så fult der inne at når man var ferdig med sitt var det bare å komme seg ut.

De som hadde hovedrollene:
Øyvind Blunck – Jeppe
Hilde Lyrån – Mor Nille
Nils Vogt – Jacob Skomaker
Hans Marius Hoff Mittet – Baronen
Gard Eidsvold – Ridefogd/kammertjener/doktorpsykolog

I tillegg var det en gjeng andre skuespiller i mindre roller som gjorde en flott jobb som dansere og sangere. Syntes jeg så Linn Skåber som en av skuespillerne, men med mitt noe dårlige syn kan jeg ha feil!!

På veg hjem hadde jeg en litt ubehagelig opplevelse… Det står malt på perrongen at det er stor avstand, og med det menes mellom banen og perrongen… Det hadde jeg glemt da banen våres kom, og da jeg gikk tilside for å slippe ut de som skulle av. Helt plutselig var det bare luft under foten min, men jeg fikk støttet meg mot banen så det gikk heldigvis bra. En annen dame så hva som skjedde å strakk ut armen…. Vi snakket om det når vi satt på banen hjemover om hvor lett det ville være for en person som var fin i farten til å ramle mellom toget og perrongen. Det er kke nødvendig at man er påvirket heller, for akkurat noe lignende skjedde jo på ettermiddagen oppe på Høyenhall for ikke lenge siden. Det var en ung idrettsgutt som ramlet ned og dessverre mistet livet, grøss!!

Var ikke så velig sent hjemme, ca 22:30, men jeg ble ikke sittende så veldig lenge oppe… Var ganske sliten etter en lang dag på jobben så jeg gikk ganske tidlig å la meg opp i senga for å se på tv der. Kan egentlig ikke huske at jeg fikk med meg så veldig mye, for jeg sovna nok ganske fort, hehehe!

Nå må denne dama sette kroppen i går, for jeg må ut en tur for å handle littegranne. Kattene trenger tørrfor så jeg må ned på Alnasenteret, blogges :o))

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg