I farta på Lørdag og lazy sunday….

I dag har jeg tenkt til å gjøre minst mulig, bare sitte å slappe av foran tv’n med strikketøyet i fanget….. Hadde store planer om å være flink å rydde plass til julepynten min i kjellerboden, og hente den ned fra loftet. Kroppen min var ikke helt med på den tankegangen, så da blir det strikketøyet i stedet :o))

Strikketeppet mitt har ikke vokst så veldig mye siden sist, men så har jeg heller ikke sittet så veldig mye med det heller den siste tiden. Det har blitt noen rader innimelom, men det har ikke monnet så mye. Kommer vel sikkert til å se litt forskjell på slutten av dagen i dag tenke jeg :o))

I går hadde jeg bare tenkt meg en snartur ut for å kjøpe kattemat, men endte opp med å være ute i flere timer. Først dro jeg ned på Statoilstasjonen ved Østensjø skole for å fylle opp tanken, men det ble dårlige greier gitt. Den første pumpen jeg kjørte til kom det ikke ut så mye som en dråpe, og den andre med diesel var stengt. Når jeg spurte inne på stasjonen om den første var tom, så var den ikke det å han klarte heller ikke å finne ut hvorfor jeg ikke fikk fylt. Jeg hadde svært lite bensin, men hadde ikke noe valg å måtte dra videre til neste. Jeg endte da opp i Hans Nielsens vei på Bryn, hvor jeg fikk fylt!!

Rett borte i gata lå EuroPris så jeg dro dit for å handle inn toalettartiklene jeg trengte til badet og til megselv + at jeg kjøpte en liten Halloween kake. Den var svart med en orange pumpkin på toppen, stilig.

Når jeg kom ned på Alna senteret var det blitt et stykke ut på dagen, og det betydde at det var fult av folk der…. Jeg klarte ikke å finne en ledig p-plass, og gadd ikke å stå å vente på at noen skulle bli ledig heller. Derfor dro jeg opp til dyreklinikken på Lørenskog for å kjøpe kattematen der, men når jeg kom dit så var jo selvsagt stengt. Det var vel noe jeg burde ha forutsatt!!! Når jeg likevel var på den kanten så dro jeg innom Metrosenteret å kikket litt rundt i butikkene der. Siden Anne skulle komme innom senere på ettermiddagen dro jeg innom Nille å kjøpte et par poser med snoop!!

Jeg dro tilbake igjen til Alna senteret på veg tilbake, og da fikk jeg heldigvis en plass men det var bare for at jeg hadde flaks, hehehe!! Pusene fikk sin pose med tørrfor og jeg kunne puste lettet ut. Anne ringte meg for å fortelle at hun hadde satt seg på banen, og vi ble enig om å møtes på Skøyenåsen t-banestasjon. Jeg måtte innom Ultra for å handle litt så vi ble enig om å ta en runde rundt på Bryn først. Det er ikke bra når vi bestemmer sånt, for da går det noen penger ut som ikke burde gå ut. Vi stakk innom Morris, og kom ut med hver vår veske….

Min veske er fra Fiorelli, og jeg er kjempefornøyd med den…. Jeg hadde ikke planlagt et sånt dyrt kjøp denne måneden, men så må jeg heller stramme inn på noe annet i stedet så det skal nok gå greit :o))

Vi kjøpte med et par esker med to pizzabiter i hver som vi varmet til kvelden…., ingen av oss orket noen kraftig middag så da var det akkurat passe. Årsaken til at kroppen min ikke fungerer som den burde i dag er for at jeg spiste litt for mye snoop i går :o(( Jeg har vært så flink i lange leiter å holdt meg unna og da blir reaksjonen deretter når jeg ramler av vogna å frotser en kveld…

Nå skal jeg hente meg en stor rykende varm kopp kaffe og ta opp strikketøyet…. Så skal jeg synke langt ned i stresslessen å strikke i noen timer, med pause, og se ut på griseværet ute. Det blåser kraftig og regner, og da er det godt å være inne i varmen :o))

Ha en fortsatt fin søndag, blogges :o))

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg