Sove snart…., kanskje!!

Mesteparten av denne dagen har jeg tilbrakt oppe i stresslessen godt innpakket i en lunt pledd, og jeg sovet å atter sovet.

Feberen har gått ned til sånn någenlunde normalen igjen, men halsen er fortsatt sår å vond. Det viktigste er nå at feberen går ned sånn at jeg orker å gå på jobb igjen. Sår hals kan dempes med Ibux så det er ikke noe problem.

Jeg burde selvfølgelig krabbe under dyna, men akkurat nå føler jeg meg ikke det spor trøtt. Tok en Ibux for ikke så lenge siden, og den gjør nok sitt til at jeg føler meg så våken. Må vel gjøre et forsøk, for ellers blir jeg jo bare så innmari trøtt i morgen!!

Begge pusene har ligget i fanget mitt på tur i hele dag og kveld :o)) At Vinja vil det er ikke så merkelig, for hun er en skikkelig kosepus. Ronja derimot er ikke så glad i å ligge i fanget, men hun vil gjerne bli klødd og kost med.

Når de ligger i fanget maler de veldig høyt, og da blir jeg så trøtt at jeg sovner…. Nå sitter jeg oppe i senga med begge to liggende ved siden av meg, og de maler omtrent i kor, hehehe

Da er det GOD NATT fra meg :o))

5 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg