Heklet pose til nettbrettet

Da jeg hadde bestemt meg for å holde benet mitt i ro hele dagen, bestemte jeg meg for å finne frem litt håndarbeidet igjen… Jeg har jo fortsatt ikke blitt ferdig med strikketeppet mitt, men det begynner å bli tungt å snu så jeg bestemte meg for å begynne med noe mindre.

Valget ble å teste ut den nye lange heklenålen min, og da bestemte jeg meg for å lage en pose til å ha mitt Samsung Galaxy Tab 3 8′ nettbrett opp i. Jeg mente at jeg husket hvordan denne hekleteknikken skulle gjøres, og det ble ikke så ille… Den høyre kanten ble ikke så fin som jeg skulle ha ønsket, så der har jeg nok ikke gjort helt rett men det blir inni posen så jeg tror ikke at det kommer til å syntes. Kunne jo ha gått på YouTube å sjekket ut hvordan det skulle gjøres, men jeg gadd jo ikke det…

Den ser kanskje veldig smal ut, men den er ikke det i det hele tatt. Hvis den blir for rommelig vil den skli ut, og det vil jeg jo ikke skal skje. Bestemte meg for å lage et hullmønster på toppen som jeg kan tre en tråd til å knyte sammen med. Tror det blir bra til slutt, bilde kommer :o))

Jeg må si at jeg liker mønsteret som kommer fram av denne teknikken, og den blir også ganske fast uten særlig mye elastikk!!

#heklenål #hekle #håndarbeide #samsung #galaxy #tab3 #nettbrett #hekleteknikk 

10 kommentarer

Siste innlegg