Blåser i trea

Ute blåser det en sterk vind i dag, og himmelen er helt grå pluss at tåka ligger helt nede på hustakene… På plussiden er det derimot nesten 5 varmegrader, så da får det bare blåse og være så grått som det vil. Med det samme jeg sto opp satt jeg opp både balkongdøra og soveromsvinduet mitt for å lufte, og kattene ble helt elleville… Først satt de i vinduet å snuste en stund, før de bråsnudde å løp i vill fart ut på balkongen og så inn igjen å rundt hele heimen. De er helt ville mens de holder på, men jeg bare koser meg når de så aktive for det tydelig at de trives :o))

Planen min i dag var at jeg skulle stå opp tidlig sånn at jeg fikk med meg 5 milen fra OL, men jeg må ha glemt å sette klokken til å ringe for jeg sov meg igjennom alt sammen. Når jeg først slo opp øynene var det hele over, så jeg måtte lese om resultatet på text-tv. Det gikk vel ikke helt som vi hadde håpet på, men sånn er det bare. Om ikke så altfor lenge begynner avsluttningsseremonien, og helt ærlig så er jeg glad det er over for denne gangen. Jeg skal nå se på seremonien med iver, men denne gangen skal jeg se på DR1 for da er jeg garantert å slippe unna all reklame!!

Anne ringte meg i går å lurte på om hun kunne komme en tur, og selv om formen min ikke var helt på topp så var det hyggelig med besøk. Jeg måtte uansett ut en liten tur for å handle litt, så da kjøpte jeg inn et par pakker med kyllingkjøttdeig og et par poser med Kyllinggryte Bali til middag. Nå skulle vi ikke spise alt sammen i går, men jeg tenkte at det var greit å lage en del så hadde jeg middag til i dag også.

Det var ikke så veldig mye spennende å se på tv i går, bortsett fra den svenske Melodifestivalen og Lindmo. Kveldens store høydepunkt derimot var under pausen i Melodifestivalen, for da kom nemlig Tomas Ledin å sang et knippe med gamle låter i litt nyere tapning. Anne og jeg skal jo på konsert med ham i april, og vi gledes oss til den fra før men nå gleder vi oss enda mere. Han er ikke så ofte i norge, sist var i 2006, så det er stort å få oppleve ham igjen :o))

Ronja har vært ordentlig umulig i dag, og flydd rundt å klort på sofaen og på teppet…. Jeg tok henne i nakkeskinnet å holdt henne nede til hun roet seg, som om det hjalp noen ting. For med en gang jeg slapp henne så spratt hun opp igjen med halen i været, og spankulerte litt sånn arogant rundt i stuen mens hun kikket på meg i sidesynet å så skar hun avgårde for å klore mer på sofaen…. Jeg holdt på å bli sprø av henne, men tilslutt roet hun seg å nå ligger rampen å sover som om ingenting har hendt oppe i senga mi…. 

Nå skal jeg forte meg å koke opp litt pasta og varme kyllinggryten så det er klart til avslutningsseremonien begynner kl 17.

Ha en fotsatt fin søndagsettermiddag, blogges :o))

#blåser #tomasledin #konsert #melodifestivalen #lindmo #katt #ronja #ol #avsluttningsseremoni #5mil #kyllinggryte #bali

2 kommentarer
  1. Været skifter fort, det blåste litt her i dag også men ikke så mye. Tok en bitteliten skogstur i dag tidlig med pølser over bål, aldri har jeg godt så kort før jeg jeg fant bålplassen. Bra at det ble trippel russisk på 50 km idag, Norge må tåle tap og ikke forvente og vinne alt. Lindmo ser jeg innimellom på. Det er bra at OLer over – ser frem til normale tv-uker. Ha en fin kveld.

  2. Helge: Så nettopp ferdig avsluttningseremonien, og jeg ble like rørt når de tre russiske gutta fikk sine medaljer, som når våre jenter fikk sine. Flott seremoni med stil, som jeg syntes den bør være. Det skal bli godt ja, nå som programutvalget går tilbake til normalen :o))

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg