Jeg har klart det…

Som jeg har fortalt tidligere får alle beboerne i borettslaget en blomst like før jul, og de siste årene har det vært en Azalea.

De er ikke de enkleste plantene å holde liv i, i allefall for meg, og hvert eneste år har mine avgått ved døden før jul og nyttårshelgen har passert. Dette året bestemte jeg meg for at jeg skulle gjøre alt som sto i min makt for at den siste planten skulle klare seg i allefall over jul, og forhåpentligvis litt lenger.

I dag har vi kommet til 23.02.14, og Azalean er fortsatt her å stortrives. Den er ferdigblomstret for en uke siden, og så fort blomstene kom av begynte nye blader å titte fram. Dette har aldri skjedd før og jeg er virkelig så fornøyd for at jeg ikke har klart å ta livet av planten. Det eneste jeg må passe på er kattene som tydeligvis syntes det er festlig å smatte på bladene, og tygge litt på dem…

Nå skal det sies at jeg har vært supernøye med å vanne Azalean hver 3 – 4 dag, sånn at den aldri har fått tørke ut… Har sikkert hatt litt å si det også :o))

#azalea #blomster #borettslag 

6 kommentarer

Siste innlegg