Kos med mor

Mor, altså meg er så frossen i dag at jeg var nødt til å finne fram den gode gamle vifteovnen min å sette den på bordet ved siden av meg.

Jeg begynte å fryse allerede mens jeg var på jobben i dag, utpå ettermiddagen en gang, og jeg var ikke i stand til å få varmen tilbake i kroppen igjen. Da jeg kjørte hjem freste jeg AC’n opp på + 25C og jeg begynte så vidt å bli varm da jeg kom hjem. I det jeg gikk ut av bilen kom det en ordentlig guffen kjølig vind som fikk meg til å fryse igjen. Inne i heimen ble alle panellovnene skrudd opp, og den tjukkeste jakken i skapet ble omhyggelig kneppet igjen.

Pusene holdt seg langt unna fanget mitt så lenge vifteovnen sto å hoppet ved siden av meg, men så fort jeg slo den av kom Ronja å la seg til rette. Hun var helt bestemt på at mammen hennes skulle kose masse med henne, noe som innebærer rufsing av pels fra hode og helt ned til tærne, massering av potene og ørene. Da maaaaaler frøkna så høyt og syntes livet bare er helt topp.

Ellers så har hun sloss litt med søsteren sin i dag, for det å irritere henne såpass mye at hun går til angrep er noe som gjør dagen eller kvelden perfekt, hehehe!! Når det er sagt så hender det at Vinja gir igjen med samme mynt, men stort sett så er det Ronja som setter i gang når Vinja ligger rett ut å slapper av!!

Nå har begge to ligger nå rett ut å tar en liten kveldsstrekk, men så fort jeg reiser meg opp sitter de ved siden av meg :o)) 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg