På handletur…

På torsdag avtalte jeg med Anne at vi skulle møtes på fredag, oppe hos henne for å dra å handle sammen. Niesen hennes Kine skulle også komme en tur ned for å være med. Jeg kom som vanlig litt sent i gang siden senga fanget på morningen. Allikevel svingte jeg meg rundt og fikk vasket håret mitt å gjort meg ferdig sånn at jeg var klar til å dra ca kl 12.

 

De hadde en avtale på Strømmen Storsenter så de dro dit for å ordne det inntil jeg kom. Vi ble enig om å møtes i parkeringshuset på Triaden, Lørenskog Storsenter. 

Vi begynte på toppen å kikket oss igjennom det som interesserte oss av butikker… Kine trengte en slange og festeanordninger, som hun kunne bruke når hun skulle vaske og rense akvariet sitt. Hun fant en med alt i en pakke, og etter å ha forsikret seg om at den også kunne brukes inne sponset jeg henne med den. Vi kikket litt i klesbutikkene også, men det ble bare med det. Hos glitter kjøpte jeg en liten veske, noen øredobber i freshe sommerfarger og en halsekjede i form av en rosa ugle. Jeg trengte sand til kattedoen og litt våfór, så vi dro innom Dyrego for å handle. De hadde noen lekre kattedoer, men dessverre var de litt for store til badet mitt + at prisen var ganske stiv så det fikk være.

Jeg hadde ikke fått tid til å spise frokost innen jeg dro hjemmenfra, og rakk bare å sluke en banan mens jeg gjorde meg klar. Derfor var jeg ganske sulten, og ikke bare det… JEG HADDE IKKE FÅTT NOEN KAFFE ENDA, og det er jo nok til å gjøre meg både folkevond og ikke så lett å ha med å gjøre!!! Vi satt oss ned på kafeén i første etasje og spiste litt. Utvalget var ganske utplukket, men etter å ha stått der å glodd en stund falt valget på et rekesmørbrød. Vi skjeiet ut med en softice etter at vi hadde spist, noe som smakte veldig godt men veldig mektig.

Vi satt litt å diskuterte hvor vi skulle dra å handle inn til helgen, men vi endte opp med Kines valg… Coop OBS på Lillestrøm. Jeg hadde ikke vært der på en god stund, så det var helt greit for meg å dra dit. Klokka begynte å langt ut på ettermiddagen, så parkeringsplassen begynte å fylles opp. Jeg tok selvsagt den dummeste plassen av dem alle, rett ved der folk kjører ut og inn, og da er det ikke så enkelt å komme seg ut fra plassen når man skal dra. Ingen stopper å lar deg rygge ut… “#¤%&%#

I tillegg til maten jeg kjøpte fikk jeg også med meg en pil, hvor grenene var flettet fint sammen. Jeg har ikke helt bestemt om jeg skal plate det ut, eller beholde det inne…, må tenke litt på den. Jeg storhandlet virkelig, og fikk med mat til flere dager samt noen tørrvarer til ytterligere retter. Har vært litt sløv i lang tid å småhandlet på veg hjem fra jobb i stedet for å storhandle en gang i uken, noe som selvsagt gjør at bruker mer penger enn nødvendig. For man drar alltids med seg noe ekstra som man ikke trenger hver gang!!!

Når vi var ferdig med handlingen dro vi tilbake til Lørenskog for at Anne skulle få varene sine inn i kjøleskap og fryser. Jeg hadde ikke kjøpt noen frysevarer denne gangen så det gikk greit med mine varer. Vi slappet av en stund og jeg passet på å ta meg en kopp kaffe så lenge. Sto litt ute på balkongen, men det var litt vel kjølig så fort sola forsvant bak skyene.

Kine har ikke noe bil for øyeblikket så vi kjørte henne hjem til Sørum hvor hun bor. Jeg hadde ikke vært hos henne før, og var veldig spent på hvordan leiligheten hennes var. Det er en utleieleilighet i underetasjen av en villa i et koselig og stille strøk. Angus, katten hennes med krave og kateter pga krystaller i urinen, var henvist til badet i noen dager. Han skulle ha medisin kl 17, og vi rakk det med god margin. Han så ikke så veldig fornøyd, men det hadde vel ingen gjort hvis man måtte gå rundt med en stor plaskrave som gjorte at alt ble vanskelig. Pluss at et kateter satt fast i baken på han for å drenere ut urin, som igjen gjorde at han var klissvåt. Kine fortalte at han skal tilbake til dyrlegen på mandag, og da slipper han forhåpentlig både krave og kateter :o))

Vi ble ikke der så lenge for klokka tikket, og det tok jo litt tid å kjøre hjem først til Lørenskog og så hjem til meg her i Oslo. I stedet for å kjøre tilbake til E6’n så kjørte vi innlandet om Sørumsand, Fetsund, Lillestrøm og så til Lørenskog. I mitt hode er det raskere, men det er kanskje bare for at det er den veien jeg er vant til å kjøre fra jeg hadde slektninger der oppe.

Når jeg kom hjem fikk jeg pakket varene mine bort ganske raskt, og laget meg middag. Det ble lettvinn mat med et par ostegrillpølser og litt grillpotetsalat. I matkoppen til kattene var det helt tomt, og Vinja fortalte høyt og tydelig hva hun mente om den saken. Når jeg fylte den opp, ble det stilt :o))

Resten av kvelden satt jeg rett og slett å sløvet foran tv’n… Det ble noen episoder med The Nanny på Netflix før jeg gikk over til Svensk TV 1 hvor det hadde et program om de Svenske Folkparkene, pluss at de fulgte rockeartisten “Brolle”. En ung kjekk kar med heftig musikk :o))

#triaden #lørenskogstorsenter #strømmen #storsenter #coop #obs #lillestrøm #pil #lørenskog #sørum #angus #katt #kateter #akvarie #krystaller #dyrlege #thenanny #netflix #folkparker #brolle

2 kommentarer
  1. Jeg har handla 3 ganger i dag. Burde holdt med 1 men det var tomt for melk i dag tidlig og siden det er lørdag åpner ikke min lokale kiwi før 9 så jeg mått dra nærmere sentrum til en annen kiwi som åpner 7 lørdag. Da jeg kom hjem vaska jeg kjøkken- , stue- , gang- og badegulv. Ville koke litt kaffe da jeg var ferdig men var litt kjapp av meg og klarte og dytte kolben rett i gulvet. Kom etpar upene gloser da men må bare skaffe en ny kolbe mandag. Ha en fin kveld.

  2. Det er kjedelig når sånt går i stykker, men det går heldigvis å skaffe ny ganske kjapt. På Coop OBS Lillestrøm zå jeg at de hadde alt sånt til Moccamasteren i allefall. Selv har jeg ryddet på balkongen i dag, og fjernet noen bord so bare sto der og tok opp plass. Nå ble det mye bedre plass ;o))

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg