Litt oppdatering

Den siste uken har denne damen ikke prioritert å oppdatere bloggen i det hele tatt…. Jeg har ikke hatt noe ork eller tiltak etter at jeg har kommet hjem fra jobb eller andre ting jeg har gjort. Har kommet så langt at jeg har tatt PC’n fram, slått den på og så har jeg lest andres blogger og kommentert litt. Når det så kom til at jeg skulle skrive noe selv så har hodet gått tomt, og jeg har bare sittet å sett på skjermen uten å være i stand til å skrive noen ting….

På mandagen var det fylt med skrot utenfor blokkene våre, som skulle hentes av komprimatorbilen om ettermiddagen… Da jeg gikk på jobben om morningen var alt satt ordentlig på plass inntil sjakter og på plenen. Når jeg kom hjem hadde noen tydeligvis vært der, for det jeg hadde puttet i plastsekker sto utover alt, tingene lå slengt utover. Jeg tok å satte alt på plass igjen, men jeg hadde ikke før kommet inn i heimen før jeg hørte noen lyder utenfor. Der sto en dame å rev og slet i plastposer å rotet igjennom for å se om hun kunne finne noe brukbart. Jeg har ingenting i mot at folk går igjennom tingene som skulle kastes, men det jeg virkelig er i mot at de slenger det de ikke finner interessant utover asfalten. Jeg dundret på ruta til damen å ropte til henne at hun ikke skulle rote sånn, (ruta var åpen), men hun bare så på meg med deeeeet blikket som om hun ikke forsto. Hun gikk fra oppgang til oppgang og gjentok roteøvelsen sin. Jeg var på nippet til å kontakte vaktmesteren, men da kom både han og komprimatorbilen å damen forsvant.

På tirsdagen gikk mye arbeidsdagen til en Workshop, og rett før den var ferdig måtte jeg løpe av gårde for å rekke fotpleie timen min kl 14:30… På våren og utover sommeren vokser neglene mine på både tær og fingrene mye fortere enn de gjør ellers på året. Derfor hadde neglene på tærne blitt lengre enn jeg skulle ha ønsket før timen hos fotpleien. Jeg var hyperstresset når jeg satte meg opp i stolen, men etter å ha latt føttene vile noen minutter i det varme vannet kjente jeg at skuldrene senket seg å jeg slappet av.

Jeg hadde avtalt med Anne at hun skulle komme til meg når jeg var ferdig hos fotpleien, for at hun skulle hjelpe meg med å tømme kjellerboden min for gamle og ødelagte elektriske lamper, printere og tv’n min. Det måtte jo selvsagt regne når vi holdt på med det, men det gikk greit å få alt ut i bilen. Litt slit ble det med den gamle tv’n, for den veide et tonn og var ikke så lett å løfte. Det var ikke så mange steder å få et godt tak, men for å lette arbeidet ble den plassert på tralla mi og dratt opp trappa. Med all køen på motorveien tok det litt tid å komme seg til Lørenskog Gjenbruksstasjon. De fleste tingene klarte vi å få ut av bilen og kaste opp i kontainerne, men den tunge tv’n gikk jeg bort til gutta i buret å skrudde på sjarmen og fikk en av dem til å løfte den ut av bilen å over i kontaineren. Jeg kan ikke få sagt hvor lettet jeg var over å endelig bli kvitt alt skrotet som hadde stått i kjellerboden å tatt opp masse plass.

Sist gang Anne hjalp meg med å kjøre ned et billass med ting til Fretex brukte vi hennes bil, og da den skulle tømmes så satte jeg bagasjelokket inntil et rekkverk. Ingen av oss hadde tanker for lokket da bilen var tømt, og vi dro hjem.

Derfor dro vi rett ned til Fretex etter at vi hadde vært på Lørenskog for å høre om lokket fortsatt var der eller om det hadde blitt kastet. Til Anne’s store glede hadde de tatt vare på det, og øverst på en hylle oppunder taket sto det. Vi tok lokket å dro raskt hjem til meg, hvor Annes bil sto med flere ting jeg hadde funnet til Fretex. Rett før de stengte var vi på plass og avleverte det siste lasset, puh.

På veg hjem dro vi innom Dolly Dimple på Tveita og kjøpte med oss en pizza som vi tok med hjem til meg…

Siden Anne ikke skulle på jobb dagen etter ble hun utover kvelden, og satt å så på første delfinalen i ESC fra Københaven, hvor bl.a. Sverige skulle kjempe om en finaleplass. De hadde en god låt og kom videre sammen med et knippe andre gode låter. Jeg likte godt den Irske låten, men den kvalifiserte seg ikke i år.

Resten av uken har gått med til å jobbe, være sliten og trøtt, og sett en ESC delfinale til hvor Carl Espen klarte å skaffe Norge en finaleplass til stor jubel. Jeg har/er jo ikke noen favoritt av den låten, men håpet jo selvsagt at den skulle gå videre. Blir ikke helt det sammen å se på finalen uten at vi deltar selv.

Fredagen slet jeg meg igjennom arbeidsdagen med en ugrei mage og smerter i tillegg til at jeg frøys å måtte sitte med ytterjakke på inne, noe jeg også gjorde på torsdagen. Jeg kom meg igjennom arbeidsdagen, og var glad når jeg endelig kom hjem. Etter å ha spist litt middag, og ryddet bort slang jeg meg ned i godstolen hvor jeg ble sittende resten av kvelden å småsløve med pusene mine i fanget.

Det var min uke….

#komprimatorbil #fotpleie #workshop #lørenskoggjenbruksstasjon #avfall #fretex #bagasjelokk #dollydimple #pizza #esc #finale #delfinale #københavn #carlespen #sverige 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg