Helt smertefritt

Her er det nok en dag med viskestemme og feber, som heldigvis har gått ned noe… Jeg var veldig trøtt og sliten i går kveld å gikk ganske tidlig å la meg, og jeg kan knapt huske at hode mitt traff hodeputen. Det er ikke ofte at jeg sover igjennom hele natten uten å våkne, men i natt har jeg altså gjort det Å DET FØLES GODT :o))

I forrige uke kontaktet jeg Talkmore for å bytte over til dem, og det var i dag det nye SIM kortet skulle settes inn. Jeg har hatt veldig mange dårlige opplevelser med akkurat dette tidligere, så jeg var helt sikker på at det ikke ville gå noe bedre denne gangen. Der tok jeg heldigvis feil, og alt fungerer som det skal. Jeg testet ut alle funksjonene med en gang, men ingen feilet så dette er helt fantastisk.

Spørsmålet nå er om Telenor klarer å stoppe abonnementet mitt hos dem uten at det blir en haug med trøbbel der… Jeg forventer at de sender ut en bekreftelse på at abonnementet mitt er avsluttet ganske snart, hvis ikke må jeg ta kontakt med dem. En venninne hadde store problemer med å avslutte sitt, og det pågikk over lang tid innen det endelig gikk i orden……..

Ellers så tok jeg i bruk den nye klumpesanden i går, men ingen av pusene var i nærheten av kattedoen så lenge jeg var oppe. Til morran i dag derimot så hadde de vært der, og som vanlig var det sparket sand utover hele badegulvet. Jeg trodde kanskje at de ikke ville sparke så mye når ting klumpet seg sammen å ble pakket inn, men gammel vane er vond å venne.  Skjønner ikke hvorfor jeg har vært så stri med å skifte over til klumpesand!! Klumpene var enkle å fjerne å vips så var doen like ren igjen…

Sjekket akkurat ut 17. mai været på yr.no, og det så vel ikke så veldig flott ut her i Oslo… Det så ikke ut til å bli regn, men grått og overskyet. Så lenge det ikke regner får vi vel være fornøyd, men det hadde ikke skadet med sol, så kan jeg godt leve med å måtte gå med en jakke om det ikke er så varmt.

Vinja ligger rett ut på bordet ved siden av meg å ser på meg med bedende øyne, og mjauer så sårt…. Det er et tegn til mammen hennes at hun vil ha kos, og masse av det :o))

Ha en fortsatt fin torsdag, blogges :o))

#viske #feber #stemme #talkmore #telenor #klumpesand #yr #17mai #vinja #katt 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg