Nordby Shoppingsenter i går…

I går var jeg over i Sverige sammen med 3 gode venner for å trimme Visakortet hos Nordby Shoppingsenter…. 

Det var en perfekt dag å reise på med akkurat passe temperatur og solskinn… Vi hadde i forveien avtalt Anne og jeg at vi skulle kjøre i to biler, for vi viste at det kom til å bli mange handleposer når 4 personer skal handle inn. Derfor dro jeg ned å hentet Terje, mens Anne hentet Ann-Karin og så møttes vi på Statoilstasjonen nedenfor Lambertseter for å kunne kjøre i følge nedover.

Det var ganske mye trafikk på vegen nedover, og veldig mange som kjørte som noen griser med en hastighet som fikk nakkehårene til å reise seg. Ingen av oss som kjørte i følge er noen sinker i trafikken, men enkelte ganger virket det nesten som om bilen sto stille da vi ble forbikjørt av de som drev rene rallykjøringen nedover. Til tross for at det var mye trafikk gikk det veldig radig nedover.

  

Når vi kom fram gjorde som vi alltid gjør, og det er å ta runden å stille innom favorittbutikkene våres. Første stopp ble Godisbutkken, men jeg var standhaftig denne gang å plukket ikke med meg noe ting. Ikke engang når jeg to å åndet inn den hærlige duften av risksjokolader, som er noe av det beste jeg vet :o))

Ellers så ble det apoteket, Kicks hvor jeg investerte i en ny YSL parfyme – Manitesto, hos Ur & Penn fikk jeg skiftet batteri i klokken min, hos Zizzi ble det ny jeansjakke og bukse samt en tynn å ledig beige sommerbukse (bilde kommer senere). Når vi kom ned i 1 etasje igjen måtte vi innom Rusta en tur, som vi også pleier, men der handlet ikke jeg noe denne gangen. Det begynte å bli noen poser på oss, så vi stakk ut i bilene med det vi hadde handlet.

Det var på tide med en til pause og litt mat, og jeg foreslo at vi skulle sette oss på Olivetto å spise. De siste gangene har vi satt oss hos Joe’s Diner, men den maten de hadde der fristet ikke meg. Jeg hadde lyst på en frisk salat, og slik ble det. Jeg bestilte meg en Ceasar-salat som passet godt til en varm dag.

Jeg tok fram telefonen for å ta bilde av maten til bloggen, men der ble det bråstopp gitt. Jeg måtte taste passord for å åpne telefonen, noe jeg aldri gjør ellers. Når jeg tastet passordet ble det ikke godkjent, og jeg endte opp med å ringe til Talkmore fra Annes telefon. Vedkommende jeg snakket med leste opp passordet mitt når jeg hadde oppgitt mine personalia, og det var det samme som jeg hadde tastet inn 2. ganger før. Jeg kom med en gang… Hva det var for noe vet jeg ikke….!!
 
Det hadde fyltes opp med mye folk som steamet forbi oss på begge sider, og da er jo jeg i mitt ess. For jeg elsker å sitte sånn å iakta andre mennesker der de går forbi, noen stresser for å komme seg inn i matbutikken mens andre bare slentrer bortover. Vi ble sittende en god stund å slappe av å skravle med lunchbordet.

På veg bort til matbutikken så gikk vi forbi en bokhandel som alltid selger bøker til nedsatt pris, og der fikk jeg tak i den siste boken til Karin Brunck Holmquist – Kaffe med musikk. En forfatter som jeg ikke kan få nok av. Både Anne og Terje kjøpte seg bøker der.

  

Før jeg dro hadde jeg ment å skrive en handleliste, men det glemte jeg helt å gjøre. Jeg tror at jeg fikk tak i alt jeg hadde ment å kjøpe alikevel. Jeg trengte litt mer Pepsi Max så jeg kjøpte 8 plasker, 12 bokser med deilig Falcon øl, karbonadedeig, 2 pk med Polled Pork med forskjellig marinade, masse grønnsaker til min grønnskasgryte og bokser med hakede tomater, oster og kjeks/Crackers og selvsagt 2 bokser med crazy frogs :o)) + + + litt til.

I den nyeste dyrebutikken XL Zoo hadde jeg ment å kjøpe tørrfór og kattesand til pusene, men ikke hadde de den størrelsen med fór jeg skulle ha eller den typen med kattesand så det ble ikke noe på meg der.

Etter et kort besøk inne hos Ö&B spanderte Ann-Karin is på oss alle sammen, som vi satte oss på en krakk å spiste. Jeg kjente at det var godt å sitte ned å vile seg litt, for man blir litt sliten av all denne shoppingen. Jeg hadde litt vondt og var stiv i leddene mine, men langt mindre enn hva jeg har hatt de siste dagene :o))

  

Vi holder veldig på tradisjonene, og vi stoppet for å spise middag hos Marché… Jeg hadde litt problemer med å bestemme meg hva jeg skulle velge, og sto lenge å tenkte på om det skulle bli husmannskost med Kjøttkaker i brunsaus og kålstuing eller Polled Pork. Det ble kjøttkaken som dro det lengste strået til slutt. Anne ville ikke ha en vanlig porsjon for hun viste at hun ikke ville kunne orke å spise den opp. Derfor ønsket hun å kjøpe en barneporsjon, men det fikk hun ikke for da måtte man være under 12 år. Det hjalp ikke hva hun sa, men hun kunne få en pensjonistporsjon….. Hun valgte da det samme som meg, og endte opp med en potet og en kjøttkake mindre…. Alikevel en stor porsjon. Etter at maten hadde blitt nøye fotografert for bloggen kunne vi sette oss ned å nyte maten og slappe av litt.

Jeg var egentlig begynt å bli litt trøtt, men det gikk raskt over etter at jeg fikk i meg litt mat og drikke…

Det var ganske tett trafikk innover mot Oslo, men det gikk alikevel ganske radig hele veien. Vi kjørte sånn stort sett i følge helt til rett før Ryen hvor Anne kjørte Ann-Karin hjem og jeg dro videre for å kjøre Terje hjem. På veg hjem tok jeg sjangsen på å kjøre i Bjørvika hjem igjen også, for det virket som om trafikken fløt ganske bra. Da jeg kom tilbake så gjorde den jo ikke det, og jeg ble stående en stund i kø. Anne skulle komme en tur til meg etter at hun hadde vært hjemme med sine varer, og satt å tenkte at det var dumt at jeg tok den veien for da kom jeg kanskje ikke hjem til hun kom tilbake…. Det ordna seg, og jeg kom hjem i god tid…..

Jeg var akkurat ferdig med å pakke bort varene mine og skiftet tøy da Anne kom… Selv om jeg var veldig trøtt og sliten var det koselig å avslutte en lang å hyggelig dag med deilig ost og kjeks. Vi hadde valgt litt forskjellig, og alle var veldig gode… Det eneste var at chilli osten nok var litt vel sterk, men med en kjeks med litt smak så gikk også det ganske greit.

Siden det hadde vært en lang dag så ble ikke Anne så lenge…. Jeg tenkte at jeg skulle se litt på tv en stund, men jeg sovnet fra alt sammen å våknet til morningen på sofaen med Vinja sovende oppe på magen min. Hun lå veldig godt hadde ikke lyst til å flytte på seg med en gang, men til slutt så husket hun tydeligvis at det var tomt for mat i skålen på kjøkkenet. Hun løp mjauende ut på kjøkkenet, og da jeg ikke kom fort nok etter henne løp hun tilbake til stua for å se hvor det ble av meg :o))

#statoil #nordby #shoppingsenter #godis #apotek #kicks #ysl #manifesto #ur&penn #zizzi #joe’sdiner #olivetto #ceasarsalat #falcon #pepsimax #grønnsaker #karbonadedeig #karinbrunckholmqiuist #crazyfroggs #Ö&B #is #marché #ostogkjeks #bjørvika

10 kommentarer
  1. Takk for en hyggelig tur, – og du må jo vise de nye klærne!! – må bli et “dagens outfit”-innlegg..
   Jeg gomlet litt godis til tv-kvelden her, men har masse igjen!!! :))

  2. TerAnd: Takk det samme :o)) Jeg skal nok vise klærne, men det spørs vel om du finner meg inni dem da, hehehe!! Kjøpte ikke så mye godis, men har alikevel en god del igjen etter i går kveld. Får prøve å holde det på det nivået til neste helg :o))

  3. Det ble en fin tur i knallværet. Når man kjøper brus der borte kan man ikke pante flaskene/boksene i norske butikker, det blir bare søppel. Litt kjipt men… Tror jeg neppe har vært på det senteret der men det ser stort og fint ut der. Ha en fin kveld.

  4. Helge: Jeg har ofte spart på flaskene, og ølboksene å så har jeg tatt dem med tilbake å pantet dem neste gang jeg dro. Denne gangen har jeg ikke gjort det, og alle sammen havnet i plastgjenvinningen. …

   Nordby er et av mine favoritter og jeg ser fram til å dra tilbake gang på gang :o))

   Ha en fortsatt fin kveld du også!

  5. Skikkelig kosetur og litt av hvert ble med hjem skjønner jeg 😀 Vi drar helt til Ultra på storhandel vi, klær kjøper vi litt lenger unna enn Sverige 😉 I går var jeg tur/retur Kypros, litt sliten i dag, men i morgen har jeg helt fri 🙂 Ha en godis søndag kveld 😀

  6. Lene S.: Hehehe, jeg drar også helt til Ultra et par ganger i uka. Den ligger ikke så langt unna, og så har de jo så bra utvalg :o))

   Alikevel er det hyggelig å komme en tur til Sverige å handle inn litt billigere innimellom, og så har vi det riktig koselig på disse turene :o)) Wow, tur/retur Kypros det var litt av en tur, men jeg tenker at det var jobb? Ha fortsatt fin kveld og fridag i morgen :o))

  7. Takk for turen.
   Hadde en koselig tur som alltid når vi drar.
   Blir alltid at man handler litt mer enn det man har tenkt.
   Kom iallefall hjem med mye bra mat og noe ekstra.

  8. Anne: Det blir alltid mer i handlevogna enn man har planlagt, selv om man skriver handleliste… Noe jeg ikke hadde gjort denne gangen.

   Det virker som alle sammen hadde en fin tur i går… Vi må samle troppene en annen gang å dra igjen om ikke så lenge!!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg