Oppdatering no: 1

De siste dagene har jeg knapt nok åpnet PC’n, og skulle jeg sjekke Face eller bloggen har det skjedd via mobilen. Jeg hadde planer om å blogge via mobilen, men da jeg gikk inn for å skrive noe var det som om ord og tanker forsvant på veg ned i fingrene. Jeg ble bare sittende å stirre på skjermen uten at jeg klart å komme i gang. Her kommer nå en liten oppdatering av de siste dagene….

 

På torsdag når jeg var ute i lunchen, for jeg måtte bare ut å lufte meg litt, da stakk jeg en tur innom Kitchen på Oslo City for å “titte” litt. Jeg viste jo at jeg helt klart kom til å komme ut med noen ting, og ganske riktig….. Jeg kom ut med en vannflaske med skrukork, og en snerten popcorn-maskin til 299,-. Det er noe jeg har ønsket meg veldig lenge, men jeg syntes den typen med en diger bolle til var for stor. Denne her er ikke så stor, men den produserer en passelig mengde med popcorn kjapt på et par minutter. Den kommer nok til å bli ganske flittig brukt tenker jeg :o))

På veg ned av rulletrappene etter endt shoppingtur var det en dust som hadde veldig dårlig tid, og da han stormet forbi meg mistet jeg balansen og gikk over ende. Heldigvis var jeg nesten nede på latåen, men jeg vrikket benet mitt å vred det vonde kneet mitt. Med en gang virket det ikke så ille, men etter å ha gått på det resten av dagen var det ganske ømt å vondt. Resten av kvelden endte jeg opp med å sitte med benet på en krakk å slappe av.

 

På fredag møtte jeg Anne etter jobben for å ta en tur på Black Design for å se etter noen nye duker til stuene og soverommen… Vi hadde snakket om å dra en tur på Lillestrøm dagene for å høre på bl.a. Dance with a stranger, men siden jeg var så uheldig på torsdagen å ramle orket jeg ikke å stå rett opp å ned i flere timer. Det gikk tålig bra derimot å rusle rundt på Metro senteret en stund. Vi gikk først bort på Black Design, og begge to fant til slutt duker som kunne passe til fargene i stua og på soverom. På de gardinene jeg skulle henge opp er fargen lilla, ikke lys men heller ikke mørk, så det var ikke så lett å finne noe som passet. En av de ansatte viste hvilke gardiner jeg hadde, for jeg hadde kjøpt dem der og forklarte hvilke det var, og hun mente at noen lys lille/rosa ville passe perfekt. (hun fikk rett)

Etter at dukene var kjøpt stakk vi innom Jernia, hvor Anne skulle se etter en pai/terteform og jeg etter en elektrisk brødskjærer. Anne fikk ikke tak i det hun skulle ha, mens jeg så på en brødskjærer som jeg etter at jeg kom hjem angret på at jeg ikke hadde kjøpt. Har nemlig bestemt at jeg skal heller bake brød enn å kjøpe, men det er vansklig for meg å skjære dem opp for hånd å da hadde en brødskjæremaskin vært midt i blinken. Jeg får se hva jeg gjør senere….

Etter at vi hadde handlet ferdig ruslet vi bort på Peppes for å spise en pizza…. Klokka begynte å bli mange, og det romlet heftig i min mage i allefall :o)) Siden det var fredag så var omtrent alle bordene reserverte, men vi var heldig å få et alikevel. Jeg var ganske sliten så jeg syntes at det var godt å få satt seg, og for å vile det vonde benet mitt. Har glemt hvilken pizza vi bestilte, men den hadde bearnessaus på og smakte veldig godt.

Begge to hadde lyst på å kjøpe jordbær, og vi så på de dem hadde hos Coop Mega men de var dyre og absolutt ikke noe fine. Det sto en stand på parkeringsplassen ute, og vi kjøpte med oss to kurver hver. Nå vet jeg ikke hvordan Anne’s bær var, men mine to kurver så flotte ut på toppen så var ikke det helt tilfelle med de under. Den ene kurven var bære fulle av sand som jeg nesten ikke fikk av når jeg skylte dem. Smaken derimot var det ingenting i veien med :o))

Vel hjemme ramlet jeg sammen i godstolen med en iskald Bayersk Falcon øl…..

#torsdag #kitchen #popcorn #maskin #popcornmaskin #vannflaske #oslocity #rulletrapp #ramlet #blackdesign #duker #lillestrøm #byfest #jernia #paiform #terteform #brødskjærer #peppes #coop #mega #jordbær #øl #bayersk #falcon

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg