Taco-rull

En amerikansk Facebook venninne la ut oppskrift på denne godbiten, og på oppfordring av en nabo har jeg oversatt den til norsk. Jeg har ikke laget den selv enda, da den først dukket opp på Face for et par timer siden. Jeg kommer helt klart til å gjøre det, for den ser utrolig god ut og er enkel å lage :o))

Taco-rull:

2 ruller med filodeig
450 – 500 gr kjøttdeig/karbonade/kyllingdeig
1 pk med tacokrydder
1,5 kopp med revet chaddar ost
1 – 2 tomater i skiver
½ boks med svarte oliven i skiver
Salatblader skjært i tynne strimler
1 advokado
Jalapenos og rømme til dressing

Sånn gjør du:

Del filodeigen fra hverandre og legg den ut i en sirkel, med spissen ut på folie i en pizzapanne eller på en bakeplate. Bruker du folie bør du spraye først med stekefett. Sørg for at du har igjen pilodeig til å legge i midten for at den skal bli litt tykkere. (for å holde på kjøttet).

Brun kjøttdeigen i en stekepannen, og tøm av overflødig fett å ha på tacokrydderet i henhold til beskrivelsen på pakken. Bruk mindre veske enn beskrevet på pakken da kjøttblandingen ikke skal være for bløt. Tøm gjerne av litt av vesken hvis du syntes den trenger det.

Hell kjøttblandingen i midten av filodeigen og ha deretter over 1 kopp med ost over kjøttet. Brett deretter filodeigen over kjøttblandingen og osten og klem den godt sammen.

Stek tacorullen på 180 C = 350 degrees iflg google, og til pilodeigen er gylden brun ca 30 min.

Når rullen er ferdig tar du resten av osten, den strimlede salaten, tomatene, oliven og jalapenos (hvis du bruker dem), i midten av ringen. Før servering ha over rømmen over salatblandingen.

#taco #rull #kjøttdeig #karbonadedeig #kyllingdeig #filodeig #tacokrydder #ost #tomater #oliven #salat #advokado #jalapenos #rømme  #oppskrift #mat

4 kommentarer
  1. Husker ikke om jeg har spist taco men det ser godt ut, ulike varrianter av taco. Mulig jeg prøver en slik porsjon taco iløpet av sommeren. Ha en fin dag.

  2. Takk for oppskriften 😀 Jeg må fylle den med noe annet enn div ‘kjøttdeig’, det spiser vi ikke noen av oss :- Erstatter den med rent kyllingkjøtt, det skal bli morgendagens kosemiddag 😀 Takk igjen!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg