En hektisk uke…


Denne uken har vært veldig slitsom, som det ofte kan være sånn rett før jul…. Jeg har derfor ikke hatt verken tid eller energi til å sette meg ned å oppdatere bloggen, når kveldene har kommet. Da har tiden gått med til å få i seg litt mat, pakke inn julegaver å andre ting som må gjøres denne tiden. Nedenfor kommer en liten oppdatering av uken.

På søndag ettermiddag skulle jeg ta meg en kopp kaffe, men hva skjer? Jo, min nye Dolce Gusto kapselmaskin, som jeg bare har hatt en måned gikk i stykker. Alt så normalt ut da jeg satte den på, men når jeg skulle brygge kaffen så ville den ikke. Jeg forsøkte flere ganger uten at noe skjedde, og til slutt låste den seg helt å jeg fikk ikke engang tatt ut kapselen.


Mandag etter jobb dro jeg igjen til Expert nede på Alna med kaffemaskinen, og jeg var ganske forbannet da jeg trampet inn i butikken. At jeg fikk hjelp med en gang fikk ingen effekt på humøret mitt, og heller ikke den ekstremt sprudlende og blide ekspeditøren. Denne gangen ble jeg sendt ned på Servicesenteret, som lå på siden av bygget. Jeg viste ikke en gang at de hadde noe sånt en gang…… For å gjøre en lang historie kort, så fikk jeg ny maskin igjen. Nå håper jeg at jeg har en maskin som fungerer i lang tid….

Tirsdag dro jeg opp på Brilleland – Strømmen for å hente brillene mine… Jeg fikk SMS fra de kvelden før om at de var klare for avhenting. Siden brillene skal betales via min Brillekonto hadde banken i forveien kredittsjekket meg, trodde jeg da. De hadde kun tatt en ny sjekk for de 5.000,- som jeg hadde som kredittgrense fra før. Ingenting går på skinner når det gjelder meg. For å få sjekket det resterende beløpet opp til 13.000,- som begge brillene mine koster må jeg være i butikken, men det er jo ikke så enkelt siden jeg jobber i Oslo å slutter samtidig som banken. Jeg fikk brillene med meg, og så skulle jeg kontakte banken selv på onsdag.

Onsdag ringte jeg Ressurs Bank for å ordne opp med å øke kredittgrensen på kontoen, men….. Dette måtte gjøres mens jeg var i butikken siden de må fylle ut søknaden der å sende den inn elektronisk, og få godkjenning eller ikke. Siden jeg skulle ut å handle julegaver med Anne på torsdag, og skulle gå tidlig så måtte det bli den dagen. Nå jeg var ferdig på jobb onsdag, stresset jeg hjem for å gi pusene mat å hente julegavene som jeg hadde kjøpt til fetteren min og kona. Jeg var nemlig invitert til dem på middag, og for at det ikke skulle bli for sent gjaldt å komme seg avgårde så raskt som mulig.


Da jeg skulle dra hjem ut på kvelden hadde det kommet ganske masse snø…. Jeg var ikke helt forberedt på et snøfall, men ikke mye å gjøre noe med det. Klokken var 22:30 sånn cirka da da jeg dro fra Fetsund, for de bor, og jeg var glad for at det var lite trafikk inn mot Oslo. Det var glatt på veien å snøen føyket hele tiden. Da jeg kom til Lillestrøm var tunnellen stengt, og jeg og alle andre måtte kjøre på en ekstra runde innom Strømmen. Jeg var ikke hjemme før klokken var 23:15, og da var jeg megasliten men veldig rastløs. Klarte ikke å legge meg med en gang, som jeg selvsagt burde ha gjort…… 

Torsdag var jeg så trøtt og uopplagt når alarmen uuuuulte, og det var en kamp å komme seg opp og inn i dusjen. Vi hadde mer enn nok å gjøre på jobben så arbeidsdagen løp avgårde, og var over før jeg fikk sukk for meg. Akkurat denne dagen måtte det jo være ekstremt masse kø, og jeg brukte ganske lang tid på å komme meg fra byen og op til Lørenskog. Jeg hadde dårlig tid, for jeg måtte komme meg til Brilleland innen banken stengte. Det ordnet seg, og vi fikk ordnet opp med banken heldigvis :o)) Anne og jeg gikk bort på Cafe Opus og spiste Fish and Chips til middag innen vi begynte å juleshoppe. Vi fikk handlet noen av gavene der, mens de siste fikk vi tak i på Metro.

Fredag ble det en relativt rolig dag, selv om jeg ikke var hjemme så tidlig da heller. Etter at jeg hadde spist litt så hentet jeg opp juletreet fra kjelleren, og begynte å brette det ut. Som alltid brukte jeg en evighet på montere lysene, for de må jo sitte jevnt fordelt over hele treet…. Det er ikke alltid like enkelt, og jeg må innrømme at den delen av pyntingen stresser meg alltid ut en del. Det roe seg heldigvis igjen når jeg begynner å henge på pynten, for det er bare kos :o))

Resten av kveld lå jeg rett ut på sofaen innpakket i et tjukt pledd å hutret og frøys… Magen min var ekstremt ugrei, og jeg måtte fly en del mellom sofaen og badet å jeg trodde at jeg hadde fått omgangsjuke, som så ofte blomstrer opp på denne tiden av året. Det roet seg heldigvis ned utover kvelden, men jeg frøys helt til jeg krabbet under dyna ikke altfor sent på kvelden.

Det var i hovedtrekk det jeg har gjort denne uken, men det har jo selvsagt vært en hel masse andre småting også… Det kommer et eget innlegg om lørdagens aktiviteter :o))


#dolcegusto #kapselmaskin #expert #service #brilleland #strømmen #briller #kreditt #ressursbank #julegaver #katter #fetter #snø #glatt #middag #besøk #shopping #cafe #opus #fish_chips #metro #juletre #pynte #lys #mage #uvel

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg