The best exotic Marigold hotel

Jeg er ekstremt glad i engelske filmer, og i kveld viser TV6 The best exotic Marigold Hotel… En veldig fin, varm og morsom film som jeg koser meg storveis med. Ikke bare er filmen fin, men den har et bra knippe med fine engelske skuespillere også.

#film #engelsk #the #best #exotic #marigold #hotel

4 kommentarer
  1. Det er sikkert massevis av gode filmer jeg ikke har sett. Film er best på kino sies det, men all den reklamefilmen som man har på kino har man ikke hjemme. Britisk humor er god humor, tenk bare på John Cleese, Mr. Bean og mange andre. Serier som Hotel i Særklasse, Allo allo og mange andre. De er krydret av dyktige skuespillere som passer rollen og i England er det nok av de. Men skal man se en kvalitets film/serie bør man lese om den først. Er litt spent på hva slags påskekrim det er på TV i år. Pleier og være en grundig anmeldelse av de i aviser. Min mor har bursdag idag og skal ditt etterpå og spise med dem. Ute er det påskevær men jeg leste på dt.no at det kan komme snø til påske. Så Kong vinter vil vise seg litt til. Men det er nok flere som ha bra vær nå enn mere snø.

  2. Jeg ser ikke så ofte på film, men ok å vite om noen bra om jeg skal se..i påsken f.eks..:)) Kos deg videre i dag..her har det vært deilig i sola :)))

  3. Helge: Denne filmen kan jeg varmt anbefale deg å se… Den handler om eldre mennesker, som har kommet i pensjonistenes rekker. Det er ikke bruk for dem, og de har dårlig råd. Så ser de en annonse om det råflotte hotellet The best exotic Marigold Hotel, og bestemmer seg for å reise dit… Ting er ikke alltid som i den fixede brosjyren, men oppholdet i India blir ikke så ille alikevel….

   Jeg håper virkelig at det blir noen gode krimserier og filmer i påsken, er ikke helt det samme uten syntes jeg!

   Jeg har hørt at det skal bli mer snø… Ikke noe jeg jubler over, men ikke mye å gjøre med det. Kan man ikke være ute, ja så får man finne på noen aktiviteter inne. Selv har jeg ikke manko på noe å gjøre :o))

  4. annebe: Nå vet ikke jeg hvilken type film du liker når du setter deg for å se, men jeg kan varmt anbefale den. Se hva jeg skrev til helge om handlingen…
   Været har ikke vært så ille i dag, og jeg suuuger til meg all solen jeg kan. Man får så mye energi etter en stund i det fine været :o))

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg