“21.02.46 – ALWAYS”

På formiddagen tikket det inn melding fra SOL på mobilen, om at min favorittskuespiller Alan Rickman var gått bort på morningen 69 år. Han døde av kreft omgitt av familien sin. En sykdom han hadde holdt skult for offentligheten.

Jeg satte nesten kaffen i halsen når jeg leste at han var gått bort :o(  Jeg ble helt sjokkert når jeg leste det, og kunne nesten ikke fatte at det var sant. Måtte dobbelt og trippelsjekke at det faktisk stemte.

De fleste husker han vel best i filmer som Harry Potter og Love Actually, men han har jo gjort så mye mye mer. Første gangen jeg så ham var i Robin Hood filmen hvor han hadde rollen som Sheriffen av Nottingham mot Kevin Costner og Morgan Freemann. Så var det Truly, Madly, Deeply mot Juliette Stevenson og så har vi første Die Hard filmen, hvor han spilte skurken Hans Grüber mot Bruce Willies. Han har gjort så mange flotte filmer, men ikke alle har gått verden over på de største kinoene.

Samme år som Robin Hood hadde premiere møtte jeg ham faktisk i London… Han skulle på kino med samboeren og døtrene sine, og jeg skulle opp på McDonalds for å kjøpe middag til meg og en venninne for de siste småpengene vi hadde. Han kom fra en kant og jeg fra en annen, og bom der løp vi rett på hverandre å småpengene mine spratt til alle kanter. Snill og god som han var hjalp han meg med å plukke opp <3

Han kommer til å bli savnet :o(


                                                                 
 

 

 

Always

21.02.1946 – 14.01.2016 R.I.P.

#alanrickman #død #trist #tragisk #ubeskrivelig #skuespiller #harypotter #diehard #robinhood #loveactually #trulymadlydeply 

7 kommentarer

Siste innlegg