Påskeferien er et faktum

Når klokka var 13 i dag var jeg ikke sen om å pakke sammen tingene mine å komme meg ut av døra. Jeg ville komme meg hjem så rask som mulig, sånn at jeg kom til ESSO innen det ble for mange mennesker der. Alikevel hadde jeg trodd at jeg ble stående litt å vente, men da jeg hadde vært inne å betalt å kjørte bort til vaskehallen var det bare en bil foran meg. Bilen var ferdig vasket og jeg var hjemme hos meg selv, bare noen minutter over kl 14.

Kattene pleier vanligvis å komme løpende når jeg kommer hjem fra jobb, men i dag kom jeg hjem lenge før jeg pleier så de sov dypt. Begge to så helt forvirret ut da jeg kikket inn til dem der de lå rett ut i senga mi. Begge to strakte på seg å glippet med øynene, og så la de seg ned igjen å sovnet igjen.

Jeg startet påskeferien med å sette meg ut på balkongen i sola og varmen. Jeg var litt siigen i kroppen etter litt sånn oppstykket søvn i natt, og da tok det ikke lang tid innen jeg forsvant inn i drømmeland. Det var ikke lenge jeg var borte, men det var nok til at jeg følte meg litt kvikkere igjen. Jeg hentet fram det uferdige sjalet og strikket noen rader på det igjen. Det har blitt liggende en stund, og jeg tenkte at det kunne være greit å bli ferdig med det snart.

Denne dagen er vel neste den beste i hele påsken, for da har man 5 fridager å se fram til, helt ubrukte som man kan gjøre med hva man vil :o)) Jeg skal ikke reise bort denne påsken, bare være hjemme å kose meg å nyte fridagene.

Vinja ville bare si God Påske til dere alle sammen :o))

#påske #ferie #bil #bilvask #esso #katter #balkongliv #strikke #sove #nyte #vinja 

14 kommentarer
  1. Så bra pusene sover når du er borte på dagtid..nå fikk du jo sjekka ut det :)) Idag var det nydelig i sola..men blir visst ikke så bra videre i påsken..men håper på noen solgløtt 🙂
   Vi tar også bare småturer..og i går var vi i Oslo..før gikk vi ofte tur der..men etter jeg ble syk er det sjelden..men det er veldig hyggelig å rusle rundt og ta en kaffe og se på livet i byen :)) Kos deg masse med fri ..nydelig” pusebilde..” God natt :))

  2. høres ut som en fin påske,det viktigste er å nyte fridagene ,og du bor jo slik til att du fint kan oppleve mye bare ved å være hjemme )) har ingen planer vi heller,vi tar en dag i gangen )) god påske )

  3. Deilig med ferie og greit og komme hjem før kattene er våkne. Balkongen er deilig i disse dager, der kan man ta med seg mat og sitte og slikke solk mens man kanskje hører på radio. Min mor fyller 88 år i dag og jeg skal ditt. Vi blir 19 stk totalt med stort og smått, det blir gryterett som smaker godt. Søster har burdag 29 mars og en onkel i morgen så det er mange marsbarn i min familie. God Påske.

  4. Så bra å endelig ha påskeferie! Det er avslappende å være hjemme og kose seg, – blir mest hjemmepåske her også. Ønsker dere en riktig God Påske!😊🐣

  5. fruensvilje: I år torsdag va vel ikke påskeværet det aller beste, det regnet litt ut på ettermiddagen. Jeg var borte på middag og vi hadde det helt topp inne, så det spilte ingen rolle :o)) Det mange steder i Oslo og rundt om kring man kan besøke i påske, dersom man ønsker det. Ha en fortsatt fin fredag :o))

  6. Helge: Balkongen er et av mine favorittsteder, og jeg nyter virkelig å sitte der når sola varmer opp. De siste dagene har det vel kanskje ikke vært så veldig deilig å sitte der, men det er flere dager igjen av påsken :o))

   Håper det ble en fin feiring av din mors 88 års dag. Hyggelig når familien samles i hyggelig lag :o))

  7. Hanne Beate: Det var virkelig godt å få påskeferie nå, og jeg har virkelig kost meg i to dager allerede. Været har vel ikke vært noe å skryte av, men det har ikke gjort så veldig mye ?? Ha en fortsatt God Påske ??

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg