Skjærtorsdag med gode venner

Det har vært litt stille fra denne kanten et par dager, men denne damen har vært litt opptatt og da har jeg rett å slett ikke hatt tid til å oppdatere på bloggen.

På Skjærtorsdag inviterte Anne til middag hjemme hos seg, og i tillegg til meg var Terje og Matthew gjester. Jeg hadde avtalt med Terje i forveien at jeg skulle komme ned å hente dem kl 15:30, sånn at vi skulle være hos Anne kl 16:00. Denne gangen gjorde jeg ikke samme feilen som sist når jeg skulle parkere, hvor jeg ble innesperret. Nå valgte jeg en plass mellom to søyler, hvor ingen kunne stenge meg inne. Det er ikke den letteste plassen å rygge inn på, men jeg klarte det ganske greit jeg 😉

Felix the cat kom løpende med det samme vi kom inn, og han gikk opp på to ben for å gi et nuss og hilse på oss. Han er jo bare så nydelig når han gjør det der. Noen ganger så gjør han seg litt kostbare, men ikke i går. 

Det var litt tidlig å spise, så vi satt oss i sofaen å skravlet en god stund innen det var på tide å starte med middagen.

Til middag fikk vi servert deilig kyllingfilé med hvitløkssmør, som var stekt i ovnen på grønnsaksseng, med tilbehør av ris og en god kyllingssaus. Jeg koste meg ordentlig med middagen, såpass mye at de andre var ferdig med å spise lenge før meg. Mat skal jo nytes og ikke slukes 😜 

Etter at middagen hadde fått lov til å synke litt lengre ned i magen, var det på tide med kaffe og kake. Anne hadde laget Klin Kokos kaken sin igjen. Det er en utrolig god kake, men ganske mektig så vi orket ikke mer enn et stykke av den. Munnen ville nok gjerne ha tatt et stykke til, men magen sa nei!

Det er alltid så koselig når vi treffes alle 4, og det var det i går kveld også. Vi satt og skravla og koste oss, lekte oss litt på Snaph… For selv om vi er godt voksne mennesker så er det jammen morro å leke seg litt også. Vi bestemte oss for å se på en film på Viaplay, Tomorrowland med bl.a. George Clooney, Hugh Laurie og Britt Robertson. En film hvor handlingen foregår i to dimensjoner, vår verden og en annen lengre fremme teknisk. Ikke akkurat min type film, men det var ikke akkurat dårlig heller. Etter filmen koblet vi oss på YouTube via mobilen, og mimret oss igjennom noen gamle 70 og 80 talls slægre.

Etterhver ble vi alle ganske signe og trøtte, så det var på tide å komme seg hjemover. Jeg kjørte gutta hjem og var vel hjemme hos meg selv ca 01:30. Da satte jeg meg en stund å så litt på tv på soverommet, og da tok det ikke lang tid innen Vinja var på plass 😻

Frk. Lilepuzdatter er veldig glad i mamsen sin, og hun benytter hver anledning til å ligge inntil, på armen og men helst oppå meg. Det tar ikke lang tid innen det begynner dure hypnotiserende og da glir jo øynene mine fort igjen… I går kveld var det dobbelt opp, for Ronja kom å la seg nede ved bena mine, og hun maler ikke noe lavere hun :o))

I dag har jeg hatt besøk av Anne… Hun kom ved 12 tiden, og hadde med seg fargeboken og tusjene sine. Jeg har ikke vært noe serlig aktiv på det området siden vi hadde en kreativ kveld hjemme hos henne for et par uker siden. Jeg følte nesten at jeg hadde holdt på med disse fiskene mine en evighet, men jeg klarte ikke å bli ferdig med dem i dag heller. Det var ikke så mye igjen da jeg klappet sammen boka i ettermiddag. Skal sitte litt med det i morgen også, og da regner jeg med at jeg kan starte på en ny tegning.

Jeg er så frossen nå i kveld at jeg satte opp varmen i alle rom, og pakket meg inn i et tjukt sjal og et teppe. Det er som jeg ikke helt får varmen inn i kroppen i kveld. Det føles nesten som om jeg har feber i kroppen, og det forklarer hvorfor jeg er så frossen. Blir nok ikke så lenge før denne dama kruper inn under dyna tenker jeg.

Håper dere alle har en fin Langfredag 😄

#venner #skjærtorsdag #middag #besøk #kyllingfilé #klinkokos #tv #tomorrowland #film #viasat #youtube #vinja #ronja #kos #trøtt #langfredag #fargebok #tusj #kreativ #feber #fryser
 

12 kommentarer

Siste innlegg