“Så sint at jeg får ikke sove”

Jeg skulle så gjerne ha gått å lagt meg til å sove nå, sånn at jeg ikke blir så vanvittig trøtt i morgen. Problemet er bare det at jeg er så innmari forbanna over denne PC’n som tulla det til for meg i hele kveld. Nå har jeg endelig funnet ut hvilken innstilling som har blitt tilbakestilt, når oppdateringen av PC’n var ferdig. Det hjelper så lite at jeg har klart å fixe problemet, når jeg fortsatt er er sint og opprørt… Det nytter liksom ikke å gå å legg seg da!

Det kommer til å bli en interessant dag i morgen tenker jeg, men øyelokkene hengende langt ned på kindene. Nei, jeg får vel gjøre et forsøk på å legge meg, om ikke hode sovner så får nå iallefall kroppen hvile seg i noen få timer.

😴 Natta 😴 

#sint #frustrert #irritert #oppgitt #trøtt #søvnløs #blogg #natta

20 kommentarer
  1. Søvn er viktig og en fin medisin. Håper pc-en din oppfører sin bra heretter….ikke måte på hva slags ting den kan finne på innimellom…Ha en fin dag.

  2. Uff..disse dumme pc som vi er blitt så avhengige av! Grrr..ja, jeg vet hvor forba…man kan bli..hihih. Håper du fikk sove! Du trenger det også! Ha en god dag i dag!

  3. Bra du fikk ordnet PC`en! Håper den virker fremover nå da! 🙂
   Også håper jeg at dagen din i dag går bra, selv med litt lite søvn i natt..? <3

  4. Helge: Microsoft kjørte full oppdatering av PC’n, noe som skjer en gang i året å da blir noen ting forandret på, som ikke burde forandres. Jeg fikk ordnet det, og det fungerte helt fint etterpå :o))

  5. dvergpinschere i mitt hjerte: Det er merkelig hvor fort det gikk å bli avhengig av PC’n… Trodde aldri det skulle skje når jeg skaffet min første. Jeg sovnet til slutt, men klarte å forsove meg som et resultat… Ikke mye, men nok til at det ble veldig stressende til morran!

  6. Unni: Jeg tenker at PC’n kommer til å virke greit helt til de ber meg oppdatere igjen. Det skjer nok ikke på en god stund enda, puh! Siden det ble lite søvn i natt, klarte jeg å forsove meg. Heldigvis så ble det bare 10 min for sent til jobben. Ha en fin dag videre Unni <3

  7. Anne Grethe/FotoSeljordslia: Ble ikke mange timene, noe som resulterte i at denne damen ikke hørte alarmen i dag, jesp. Ble bare 10 min. forsinket på jobben, men alikevel!! Nå kan dagen bare bli bedre :o)) Ha en fin dag!

  8. Det er ikke godt å få sove om man er sint eller har for mye å tenke på, og sånne oppdateringer på PC-en tar tid. Jeg får beskjed 10 min på forhånd om sånt, men det er ikke alltid jeg husker på å utsette det. Slitsomt å være trøtt på jobb, – du får ta deg en hvil når du kommer hjem.😊

  9. Det ble noen få timer søvn, men ikke nok. Blir nok en tidlig kveld på meg i dag. Dessverre kjære deg, jeg er av de som ikke liker Mac… Holder meg nok til den jeg har tross alt.

  10. frodith: Den ble faktisk ikke så altfor ille, heldigvis. Jeg har vært ganske trøtt og uopplagt, men kom meg greit igjennom dagen :o)) Sinnet har heldigvis reist sin vei :o))

  11. missmommy.blogg.no: Blir nok ikke så lenge før jeg tar natta nå kjenner jeg… Øyelokkene vil hele tiden gli igjen, jesp. PC’n fikk ganske mye kjeft i går, så nå tør den ikke noe annet… Nei da seriøst, så fant jeg ut hva som hadde blitt endret i forbindelsen med oppdateringen, og fikk fixet det. Ha en riktig god natt du også :o))

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg