🚙 Harry-tur 🚙

Jeg har hatt en super dag i Sverige sammen med Anne, Terje og Matthew, men jeg er skikkelig sliten…. Jeg merket det allerede da vi satte oss i bilen for dra hjem igjen, at kroppen var sliten å tung og øyelokkene helst ville være igjen. Så snart jeg satte på motoren på bilen og begynte å konsentrere meg om kjøringen, ja da kviknet jeg til litt.

Når vi først bestemmer oss for å dra for å “Harry-handle”, så vil vi gjerne stå opp tidlig å komme oss avgårde innen horden av landsmenn svinger bilene samme veien. Da blir vi klar med matbutikken tidlig å slipper å gå i kø, noe som jeg ikke er så veldig glad for.

Syntes at jeg måtte stikke fram ansiktet mitt i dag også…. Gjorde et lite forsøk på en trurmunn, men det ser ikke ut til at jeg lyktes noe serlig, hehe!! Fotograf var Terje 📷

Vanligvis pleier jeg ikke å treffe noen kjente når jeg er på disse shoppingturene, men i dag møtte jeg først fetteren min og kona og litt senere en kollega. Fetteren min og kona har hytte rett ved grensen til Sverige så de har ikke lange turen over til Nordby.

På morningen og tidlig formiddagen var det ikke så mye folk å se rundt på senteret, men det begynte sakte men sikkert å fylles opp da vi begynte gjøre oss ferdig med shoppingen våres. For min så hadde jeg dette på handlelisten min… Kattesand, Pixasol Omega 3, Tresor La Nuit parfyme, dusjsåpe + matvarer og Pepsi Max. På runden rundt på senteret var Anne og jeg innom Cassells hvor jeg kjøpte med to t-shirts (en lys rosa og en turkis) og en tynn og luftig turkis sommer topp.

Vanligvis pleie vi å spise middag på Marché på hjemveien, men i dag gikk vi inn på en av de Asiatiske restaurantene hos Nordby for å spise. De hadde buffet og for kr 149,- kunne vi spise akkurat så mye vi ville. Maten smakte helt himmelsk, og vi koste oss veldig. Jeg er glad i Asiatisk mat, men har ikke spist så altfor mye av det. Det var deilig å kunne sitte ned en stund sammen å prate litt om løst og fast :o))

Det ble til at vi stoppet hos Marché på veg hjem likevel, men kun for å ta en kopp kaffe og en eplekake med is til. 

Jeg kjørte først hjem til Terje nede i byen, sånn at han fikk varene sine pakket bort. Deretter var det hjem til Matthew for å levere hans varer. Jeg var ganske rask til å få tømt bilen og bært inn alle varene mine inn. Det var mye og tungt, men jeg fikk det da inn til slutt.

Kattene hadde savnet mamsen sin og klatret omtrent oppover bena på meg… De syntes nok at mamsen hadde vært lenge borte fra dem, og de har mer eller mindre lusket i helene på meg siden :o))

Nå har jeg glippet med øynene så lenge at jeg tenker at det er på tide å lukke dem for natten!

#harrytur #svensketur #shopping #utpåturaldrisur #nordby #blogg #lørdag #katter #savn

14 kommentarer
    1. Søt med trutmunn da :)) Noen år siden sist vi var på handletur til Sverige nå…Høres ut som dere hadde det fint ..selv om det er slitsomt med slike handleturer 🙂 God natt :)))

    2. Moro med Harrytur 🙂 En stund siden jeg har vært. Finner alltid noe å kjøpe. Fint trutmunnbilde, og MED speiling 😉 Det er godt å komme hjem også 🙂

    3. Kult bilde, med en klar og fin speiling! Herlig med en shopping-tur iblant, selv om man blir veldig sliten. Bra det er søndag idag, så du får slappet av. Asiatisk mat er kjempegodt, og kjekt med en sånn buffet.

    4. Herlig med en harrytur innimellom..men lurt å dra tidlig..så slipper man å gå oppå andre mennesker! Jeg handler også pepsimax og såpe der..og snus så klart..Vet at c-vit og andre vitaminer er billigere..men har ikke handlet det der..Ha en rolig dag i dag!

    5. En tur med Harry er en deilig tur, til tross for at svenskekrona er sterkere enn før er jeg sikker på at det er mange som drar for det. Jeg er sjelden i Sverige, erfaring med slike turer er for meg kun stress hvis man drar frem og tilbake samme dag. Men jeg drømmer om en lang tur til Sverige, ikke besøke de tysiske handlesentra. Men jeg mener en tur til Stockholm, Kalmar og andre steder man knapt har hørt om hger i landet. Ha en fin dag.

    6. Anne Grethe/FotoSeljordslia: Hehe, jeg einer meg nok ikke som “baby” gitt ?? Jeg var helt knekt i går jeg, og satt bare å halvsov helt til jeg endelig kom meg i seng…

    7. annebe: Når vi fire drar på tur, hvor enn det er, så har vi det veldig koselig. Vi skravler, spiser god mat, koser oss og shopper ?? Vi prøver å dra over til Sverige om ikke hver måned, så annen hver. Kronekursen var helt lik i går, men vi sparte likevel litt på at prisen var lavere.

      Noen trutmunn modell er jeg ikke, det får jeg nok overlate til andre, knis!

    8. frodith: Jeg vet ikke helt om modellen tar seg så godt ut, men selve bilde er jo flott ?? Vi pleier å reise jevnlig til sverige å handle. Kanskje ikke hver måned, men annenhver. I tillegg til å shoppe så har vi det jo utrolig koselig sammen ??

    9. Hanne Beate: Jeg får takke på vegne av fotografen.. Vi skal definitivt sette oss ned å spise på dette stedet igjen, for maten var utrolig god. Ikke var det dyrt heller. Nå sitter jeg å slapper av i godstolen å ser på verdens største snøfiller som daler ned…..

    10. dvergpinschere i mitt hjerte: Det er deilig å slippe å gå i kø når man skal handle mat… Det er stressende, og jeg klarer ikke å konsentrere meg om det jeg skal handle. Picasol omega tablettene er ganske dyre her hjemme, så det lønner det seg å kjøpe i Sverige. Jeg betalte 199,- per boks i går, men en tilsvarende her hjemme koster over 300,-

      I dag blir det full avslapping sammen med pusene mine ??

    11. Helge: Svenskekrona var helt lik den norske i går, så vi sparte ikke noe på det. Det ble bare der hvor prisene er lavere, så vi sparte jo en del kroner likevel. Selv om jeg blir sliten av Harryturene, så syntes jeg ikke det er så stressende. Vi skravler og koser oss hele veien, og sørger for å legge inn pauser med god mat sånn at man skal orke. I dag passet jeg på å sove uten alarm, og skal bare nyte dagen :o))

    12. Tone V.: Vi var trøtte alle fire da vi dro, men det var deilig å komme avsted tidlig. Vi var ferdig i matbutikken før stormen landsmenn kom :o)) Vi storkoste oss virkelig i går, men det gjør vi egentlig bestandig når vi finner på noe sammen :o))

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg