Vi koser oss 😊

Endelig kom sola og varmen til Oslo, og hvor deilig er ikke det? Jeg får bare kveld sola i dag, for jeg kom nettopp hjem etter en tur på IKEA sammen med Anne. Vi skulle egentlig ikke handle noe særlig, men jeg kom likevel hjem med to stigekrakker, vekkerklokke og et sterkt rosa sengesett med ekstra putevar.

Jeg har nesten ikke drukket noen kaffe i dag og hadde dundrende hodepine da jeg kom hjem. Så det første jeg gjorde var å brygge en kopp kaffe og så rett ut på balkongen. Vanligvis drikker jeg i iallefall to bodum termokopper med kaffe på jobb, men i dag ble det knapt nok en. Det er alt for lite for meg.

Kattene var ikke sene om å sprette ut på balkongen når jeg åpnet døra, og nå har de oppdaget et innsekt som de gjerne skulle ha lekt litt med. Smart som det er har det satt seg helt øverst på den ene ruta, og der kommer ingen av pusene til gitt. Snopet hva?

Nå skal jeg gå inn å hente meg en kopp til, og nyte den mens sola glir sakte ned. Deretter skal det skrus sånn at innkjøpet er satt sammen i løpet av kvelden. Det skulle være ganske greit, men det går sikkert ikke etter planen likevel. Sånn er det bare.

Ha en fin kveld 😊

#ikea #sol #varme #nytelse #møbler #montere #kaffe #skru #blogg

12 kommentarer
    1. deilig å komme hjem til solskinn på verandaen da ) og din ser litt lukket ut også så det er sikkert godt og varmt der ) ikke bare bare å være liten jeger når byttet er øvst oppe på et vindu h hi

    2. fruensvilje: Det blir ganske varmt på balkongen min, og om sommeren kan det nok bli ganske hett der. I dag var det helt perfekt ?? Det er nok ikke alltid at pusene går av med seieren, når de jakter på disse småkrypene. De skal ha for forsøket, knis!

    3. Tone: Ja det er helt fantastisk ?? Det ser ut til å bli en like fin dag i dag, så jeg flytter ut eit så snart sola runder hjørnet, og skinner inn. Skal nyte fridagen til det fulle og hele. Kos deg og håper du får en fin torsdag ??

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg