Sectret of the panpipes – Medwyn Goodall

Jeg fikk lyst til å legge ut en smaksprøve av den musikken jeg bruker, når jeg skal senke skuldrene og la tankene sveve bort. For meg er det bare en person som klarer helt å sette tankene mine i hvilemodus, og det er herlige Medwyn Goodall. Han har komponert mengder at behagelig musikk, og jeg har bare blitt mer og mer glad i den.

Søtmonsen, hadde et innlegg om hvordan hun senker skuldrene og hvilken type musikk hun lytter til. Innlegget hadde tittelen Celtic music, og du finner det HER. Det var etter å ha lest det jeg ville dele musikken jeg liker å slappe av til.

🎼 Lytt og nyt 🎶

#musikk #relaxing #panpipes #medwyngoodall #behagelig #lytte #nyte #avslappende #blogg #søtmonsen #blogg

8 kommentarer
  1. Ja det er musikk å slappe av til! gjordet det mye før..men nå har jeg liksom ikke tid til å slappe så mye av…Eller tar meg ikke tid til det..

  2. Så herlig musikk og film, – panfløyte og bølger er avslappende å høre på. Takk for at du delte! Jeg er ikke noe god på å ta meg tid til sånt, men det burde man absolutt gjøre! På youtube finner man mye bra om man søker etter meditasjonsmusikk e.l.

  3. dvergpinschere i mitt hjerte: Jeg har i grunnen ikke noe valg…. Noen ganger er hele kroppen i opprør og da er dette det eneste som hjelper…. Jeg klarer nemlig selv å stresse meg opp, uten noen hjelp fra andre ??

  4. Hanne Beate: Når ting blir litt for mye for meg, er det denne musikken så får meg tilbake til normal gjenge igjen. Demper lyset og setter på noe av denne type musikk og lar bare hjernen få sveve bort en stund.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg