Bursdagsfeiring og litt skryt

På fredagen som var fylte Kine, bestis Annes niese, 30 år og hun ble først feiret med midddag på et sted hun selv valgte. Hun ville gjerne gå på den asiatiske restauranten som ligger på bakkenivå i Lørenskog Hus. Restauranten heter Buen, og de har nydelig mat, hyggelig og serviceminded personale i flotte lokaler. 

Jeg har vært å spist middag der en gang tidligere, før en kinoforestilling, og jeg var like fornøyd med mat og service den gangen også. Syntes ofte man sitter i evigheter å venter når man er ute på restaurant. Først på å få bestille, så på at maten skal komme og til slutt få lov til å betale regningen. Ingen av disse tingene har jeg opplevd på noen asiatisk restaurant, og heller ikke hos Buen. 

Er du i området, så burde du sjekke stedet ut for du kommer garantert til å være fornøyd etter besøket :o))

Vi valgte vårruller til forrett, og de var jo så sprø og smakte helt nydelig. Jeg var ikke så glad i sweet and sour saus tidligere, men etter som årene har gått har jeg blitt mer glad i det.

Til hovedrett valgte jeg Urtefylt kyllingfilé med fløtesaus, grønnsaksragu og stekte poteter. Ofte syntes jeg at sausen som serveres er for sterk eller kraftig, men denne var akkurat passe å komplimenterte det andre på talerknen perfekt :o))

Vi valgte å ikke spise dessert, da Kine ville invitere en venninne som var på besøk fra Trondheim, på kaffe hjemme. Derfor ble det bestemt at vi skulle stikke innom Samson på Metro og kjøpe en kake å ta med hjem. Kine fikk velge den kaken hun ville ha. Jeg viste at de hadde gode kaker der, for jeg bestilte nemlig min bursdagskake hos dem da jeg fylte rundt for noen år siden.

Kine valgte en kake med grønt marsipanlokk, fylt med deilig sjokoladekrem inni. Den var ikke for søt, men akkurat passe. Venninnen til Kine kom litt ut på kvelden, og vi valgte å vente med å spise kake til hun kom. Jeg hadde ikke hilst på henne tidligere, men hun var en veldig hyggelig jente som ikke var vanskelig å like :o))

Jeg liker godt sånne “laid-back” bursdager, hvor det ikke er noe stress….!! Det er sånn jeg pleier å feire mine dager også, men vi går aldri ut å spiser siden min dag er 1. juledag.

#bursdag #bursdagsmiddag #kake #feiring #skryt #buen #restaurant #lørenskog #lørenskoghus #metro #blogg

12 kommentarer

Siste innlegg