Sveisen og fin

Det er rart det der når man ser seg selv i speilet om morningen, og man ser ut som en piasavakvast på håret å ingenting nytter. Man børster og grer og forsøker å style så godt man kan, men resultat er like dårlig allikevel. Så man gå sånn da, for at man har vært nødt til å avbestille frisørtimen for en måned siden og man får ingen ny akkurat når man trenger det som mest…. Å den eneste man kan skylde på er seg selv, ingen andre.

Så møter man noen man ikke har sett på en stund, som klarer å si: Neimen så fin du er på håret, har du vært hos frisørdamen!!!!!! Det er ikke det at jeg ikke syntes det er hyggelig med komplimenter, men de hadde vært hyggeligere å få hvis jeg faktisk hadde vært hos frisørdamen… Er du ikke enig?

Men i dag vettu, da hadde jeg ny time og marerittet var over… Nå må jeg jo fortelle at timen nesten gikk i vasken, for jeg har hele tiden sagt at jeg hadde time kl 13, men det hadde jeg ikke. Den var 11:30, og heldigvis sjekket jeg kalenderen min rett før jeg gikk å la meg i går. Hadde jeg ikke gjort det, ville jeg ikke nådd timen og med alt de hadde å gjøre ville det ikke vært tid til meg senere…

Dette ble altså resultatet, og skal jeg være ærlig er jeg veldig fornøyd :o)) Jeg har jo hatt kobberfarge i luggen og på sidene en god stund nå, men jeg ville gå tilbake til noe mer nøytralt. For å bli kvitt så mye av kobberfargen som mulig, ble det litt avfarging… Ble veldig lyst foran denne gangen, men det syntes jeg ikke gjør så veldig mye. Det var deilig å få fasong på håret igjen :o))

#klipp #vask #farge #frisørdamen #frisyre #kort #blogg #blond #blondine #hårfarge

18 kommentarer

Siste innlegg