God morgen!

Jeg stakk bare innom for å si god morgen, for er det ikke det da? Her i Oslo har vi fått igjen sola og den blå himmelen, og da stiger både humøret og energien i kroppen.

#godmorgen #god #morgen #tirsdag #januar #blogg

12 kommentarer
  1. Kos deg med sola..for den ligger bak tåkeskyene her..men kanskje kommer den hit også..håper det! Ha en riktig god dag!

  2. dvergpinschere i mitt hjerte: La oss håpe dere får like fint vær som vi har i Oslo. Akkurat nå blir jeg faktisk blendet av sola, som skinner i vinduene i LO-bygningen. Jeg klager ikke på det :o)) Ha en fin dag!

  3. Flott når sola skinner, – her har det vært tåke i dag men nå har det blitt litt bedre :o) Ønsker deg en fortsatt fin dag!

  4. Det har vært en fin kald dag med sol idag. Kom hjem nylig og rekker vel og lydde litt i bode, pante litt flasker på kiwi og koke kaffe før håndballen starter kl 17. Tviler på at Norge banker Ungarn idag men man skal aldri si aldri. Er trøtt etter noen dagers kaos og stress – nå skal jeg nyte kvelden helt alene. Og det skal bli deilig.

  5. Jeg er ikke så opptatt av håndballen, kr. når det er sagt så håper jeg jo at Norge gjør det bra. Dette har vært en fin dag, og jeg har sittet å kikket litt ut av vinduet å sett på sola mens jeg har jobbet. Var en snartur ute i lunchen, og jeg måtte pakke skjerfet godt rundt halsen gitt…. Akkurat det klager jeg ikke på ??

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg