På besøk hos Olivia

Her om dagen spurte min gode venn Terje om vi skulle ta en kopp kaffe og noe å bite i, etter at jeg var ferdig på jobb i dag. Det var lenge siden vi hadde møttes, og så jeg syntes det var en veldig god ide. Vi gjorde ingen avtale om hvor vi skulle gå, noe vi først bestemte oss for i dag. Terje kom og møtte meg utenfor jobben, og etter en liten prat ble vi enig om å dra ned på Olivia som ligger i Østbanehallen. Terje hadde vært der før, men det var første gangen for meg. Vi var begge to litt sultne, og da syntes vi det var greit å ta en middag i stedet for noe lettere.

Vi hadde ikke lyst til å sitte ute i hallen, og ba om få et bord inne. På damen som viste oss inn virket det som om det ikke var noen ledige bord der, eller så ville hun helst ha sett at vi satt ute. Å nei da, vi hadde bestemt oss for å sitte inne, så det var bare for damen å lede oss inn!!

Terje bestilte en pizza mens jeg valgte en pastarett med kylling og bacon og noen andre godsaker. Det smakte urolig godt, men jeg ble så vanvittig mett enda jeg forsøkte å spise så sakte jeg kunne.

 

Blir litt kjedelig kanskje med bare mat og inventarbilde, så derfor syntes jeg at det var greit at vi også ble med på et bilde. Å jeg spurte Terje om jeg fikk poste bilde av ham, og jeg er helt sikker på at han sa JA til det :o))

Etter å ha sittet å skravlet en stund så hadde middagen sunket såpass ned at vi orket å be om menyen, for å sjekke ut hvilke desserter de hadde. Begge to kunne ikke motstå sjokoladefondant og iskrem. Det ble ikke sagt så veldig mye mens vi desserten, da var det tid til bare å nyyyyyyte :o))

Veldig stilig inventar hos Olivia, hvor noe er nytt og noe er gammelt fra den gamle ventehallen. Nå har jo jeg såpass mange år på baken at jeg husker vagt hvordan den gamle ventehallen så ut. Som barn var jeg med mamma og pappa dit for å møte familiemedlemmer som kom på besøk, og når vi selv skulle reise med toget. Akkurat det gjorde vi ikke så ofte, siden vi hadde bil.

Vi ble sittende ganske lenge på Olivia og prate og kose oss… Kelneren gikk etterhvert forbi mange ganger, og syntes nok at vi hadde sittet der litt vel lenge, og tilslutt kom hun bort å spurte om det var noe mer vi ønsket. Da var vi egentlig moden for å bryte opp, så vi ba om å få regningen.

Det var hyggelig å spise ute i dag, for jeg hadde ikke peiling på hva jeg skulle ha til middag… Når jeg kom hjem kunne jeg bare synke langt ned i godstolen, med en varm kopp kaffe.

#olivia #østbanehallen #mat #middag #vennetreff #kos #hygge #glede #pastarett #dessert #uteliv #onsdag #januar #blogg

15 kommentarer

Siste innlegg