Helt slått ut….

De siste dagene har ikke formen vært noe å skryte av…. Det begynte på kvelden om onsdagen, hvor jeg nøys og nøys flere ganger, samtidig som jeg begynte å fryse. Jeg pakket meg inn i flere tepper for å bli varm, men det lykkes ikke helt. Jeg jobber ikke hver dag, og syntes ikke at jeg kunne være hjemme.

Så jeg kom meg opp og på jobb med god hjelp av Dr Ibux! Jeg kom meg også igjennom dagen på et vis, men jeg droppet å gå på Kulturnatt på Lørenskog, som var avtalt for en stund siden. Grunnen var at det skulle være ute, og jeg hadde ikke lyst til å bli noe mere syk. Bestis Anne og jeg hadde billetter til Knut Anders Sørum konsert på fredag, og den hadde jeg gledet meg til så lenge.

Når fredagen kom våknet jeg opp med nest enn 40 i feber og ingen stemme, og jeg orket nesten ikke å kreke meg ut av senga. Kattene måtte ha mat og få rent toalett, så jeg fikk ordnet det… Etterpå tok jeg med meg en haug med tepper og satte meg i stua for å halvt sove og halvt se på TV.

Det meste av dagen ble jeg på stedet hvil og jeg kan ikke klage på at jeg ikke har fått sove. Både på dagen og natt til i dag.

Allerede da jeg slo opp øynene på fredag morgen, skjønte jeg at konserten med Knut Anders Sørum ikke ble av for min del. Jeg sendte en melding til bestisen, og ga beskjed. Hun slapp heldigvis å gå konserten alene, da hun fikk med seg niesen sin Kine! Jeg var glad for at noen kunne benytte seg av billetten min.

Nå i dag er formen noe bedre, men ikke helt på topp. Jeg har tatt det helt med ro i hele dagen, men var nødt til å dra ut en liten tur på Meny form å handle på ettermiddagen. Nå blir det full slappings i joggingsen foran tv’en resten av kvelden.

#syk #feber #sårhals #kulturkveld #lørenskog #konsert #knutanderssørum #sløve #joggings #tvkveld

12 kommentarer

Siste innlegg