❄ Vinteren er pĂĄ besøk ☃

Da jeg sto opp utpå formiddagen i dag snødde det store putevar av noen snøfnugg, og jeg hentet fram og børstet støv av speilrefleksen for å ta noen vinterbilder. Jeg prøvde først med mobilen og med det lille Canon kameraet mitt, men ble ikke helt fornøyd med resultatet. Jeg måtte være litt kjapp, for det var ikke så mye strøm igjen på batteriet til speilrefleksen. Det holdt akkurat, og da jeg skulle ta det siste bildet ble det svart!!

Gradestokken viser varmegrader, så vidt, så det spørs vel hvor lenge snøen kommer til å bli liggende. Nå som den endelig er her, så kunne det godt ha blitt noen kuldegrader slik at det ikke smelter og bare blir holke. Det blir noen utfordringer å komme seg ned til t-banen da!!

Jeg tenkte først at jeg skulle gå ut med speilrefleksen for å ta noen bilder, men siden det måtte lades ordentlig opp droppet jeg det. Dessuten så fristet den varme stuen og kaffekoppen mere :o))

#snø #snøvær #snøfnugg #uteliv #inneliv #varmegrader #innekos #kaffe #sløvsøndag #søndag #blogg #februar

10 kommentarer
    1. Mariann: Det spørs vel om denne snøen blir liggende, siden det er varmegrader ute. Blir det derimot væromslag kan det jo hende vi får beholde den en stund :o))

    2. Ja det var store snøfnugg som dalte tett i tett her ogsĂĄ..umulig ĂĄ fĂĄ fine bilder nĂĄr det snør sĂĄ tett..sĂĄ like greit du ble inne…og du fikk jo tatt noen fine bilder! man mĂĄ jo nesten skynde seg mens man SER snøen nĂĄ..for vips..sĂĄ er den borte..men kom mye i dag da..sĂĄ blir nok liggende her pĂĄ Hurumlandet..Ha en god kveld!

    3. dvergpinschere i mitt hjerte: Oppdager noe ute i naturen som det er verdt å ta bilde av, ja da må man gjøre det med en gang, ellers er det fort for sent. Sjekket nettopp yr.no, og det ser faktisk ut til at det blir i allefall et par dager med kuldegrader over helgen så kanskje snøen blir liggende. Ha en fin søndagskveld du også :o))

    4. Iselin Renée: Jeg er egentlig ikke så veldig begeisteret for snø, men nå som den er er må jeg jo innrømme at det er veldig fint å se på :o))

    5. Denne vinteren er den mest snøfattige jeg kan huske, men er glad jeg ogsĂĄ tok bilder da den var pĂĄ lynvisitt. NĂĄ skal det bli kaldere her, sĂĄ det kan jo tenkes den kommer pĂĄ besøk noen dager til før vĂĄren…..
      God kveld til deg!

    6. maiken: Vi har jo hatt det snøfattig her ogsĂĄ denne vinteren, helt til vi fikk dette snøfallet. NĂĄ i kveld har gradene sunket fra 0 til – 3,5C og blir det ikke varmere igjen sĂĄ blir denne liggende noen dager til :o)) En god kveld til deg ogsĂĄ :o))

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver pĂĄ nett.

Siste innlegg