The sound of silence

Jeg har blitt så glad i denne versjonen av The Sound of Silence, som hardrockgruppa Disturbed gjorde i 2016. Jeg har ikke tall på hvor mange ganger jeg har spilt den, og jeg blir ikke lei. Mange syntes originalen sunget av Simon & Garfunkel er den beste, og ja jeg elsker den også. Det er bare noe med stemmen til vokalisten som fanger interessen min 💖

#musikk #disturbed #thesoundofsilence #vakkert #nytelse #velvære #februar #mandag #blogg

13 kommentarer
  1. Som med så mange sånne ting.. så er det vanskelig å diskutere smak. Og ofte så er det jo relatert til andre ting, som hvor og når og hvordan man opplevde det første gang 🙂

  2. Så godt man kan finne seg noe som man bare kan høre om og om igjen..jeg er ikke så opptatt av musikk..og hører kun på det som kommer ut av radio..hihi. ha en god dag!

  3. dedicat: Det har du helt rett i… Selv er jeg fortsatt veldig glad i S&G originalversjon, og hører gjerne på den. Allikevel ble det en spesiell musikalsk opplevelse med denne nyinnspillingen :o))

  4. dvergpinschere i mitt hjerte: Jeg elsker radio, og hjemme står det på fra jeg står opp til jeg går ut av døra, eller til jeg går å legger meg. Kan ikke være uten musikk :o)) Så må jeg jo innrømme at jeg hører endel på Spotify også, og lager meg merkelige og morsomme musikk-lister :o))

  5. Simon & Garfunkel hadde mange fint hit. Tror jeg har 2-3 kassetter av de et sted, har tatt vare på en hel haug gamle kassetter. Må jo mimre litt fra mine yngre år. Ang mimring så var jeg sist lørdag på konsert med Vazelina Bilopphøggers her i byen. Like dyktig som før og ble en rekke av gamle slagere: Surfbrett, fyrer med ved, Feil side av Mjøsa, Gi meg fri i kveld, skinnmagre høner, Blålys og mange andre ble levert like sikkert som før.

  6. Helge: Konsert med med Vazelina er som musikk i mine ører…. Jeg var på utekonsert med dem for noe år siden, og nei som det svingte gitt :o)) Jeg har ingen kasetter igjen, men derimot har jeg alle LP platene mine fortsatt, bortimot 400 stk. Jeg elsker å dra dem fram å mimre. Hvis jeg ikke husker feil, så har jeg en box med Simon & Garfunkel også :o))

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg