Lokket fram husmorgenet

Det var ikke så lett, men jeg klarte faktisk å lokke fram husmorgenet i dag. Det var nemlig blitt tomt for boller i fryseren, og det går jo ikke ann. Skulle noen komme på besøk har jeg jo ingenting å servere dem.

Jeg bruker samme oppskriften som når jeg baker lussekatter, som du kan sjekke ut HER. Det er en svensk oppskrift, og jeg pleier alltid å lykkes med den. I dag tror jeg at jeg lot deigen gå litt for lenge i kjøkkenbaskinen, og den ble litt tett og fast. Merket det først når jeg forsøkte å bake ut bollene. I stedet for å lage klassiske runde boller, rullet jeg ut lange strimler som jeg tvinnet rundt. Om degen var litt fast, så ble ikke bollene så verst etter at de var stekt.

Jeg tenkte først at jeg skulle strø sukker og kanel på toppen av bollene, men ettersom jeg hadde brukt kardemumme i deigen tenkte jeg det ville bli for mye smak. Etter å ha smakt på dem er jeg sikker på at jeg tenkte rett.

Dessverre får jeg ikke delt ut noen smaksprøver, så dere får nok nøye dere med å se på dem å tenke dere til hvor gode de er 😊

Hadde tenkt til å avslutte kvelden med å lese innlegg fra blogg-vennene mine, men øynene mine svir og armene verker så jeg logger av for i kveld å kommer sterkere tilbake i morgen.

#bake #boller #hveteboller #namnam #godt #mat #bareelskerdet #mars #søndag #mat #blogg

14 kommentarer

Siste innlegg