💤 Jeg bare glippet med øyelokkene 💤

Det er ille når man er så trøtt og sliten at øyelokkene bare glir igjen så fort man setter seg ned. I går hadde jeg en sånn dag, og ikke nok med det var jeg så frossen at jeg ikke fikk varmen før jeg hadde pakket meg inn i 4 pledd. Det skal sies at de ikke var så veldig kjukke, men allikevel!

Noe av grunnen til at jeg var så utslått var nok at jeg hadde smerter både her og der, noe som igjen kan gjøre a man blir veldig sliten i kroppen. Det er jo veldig frustrerende at formen skal svinge sånn, fra den ene dagen til den andre. Kanskje også i visse tilfeller fra den ene timen til den andre. Akkurat det er ikke noe som har kommet nå i forbindelsen med den siste sykemeldingen min. Nei, dette er noe jeg har slitt med i flere år, men ikke snakket så mye om.

Sleepy piglet
Licensed from: Mirage3 / yayimages.com

Man skulle kanskje tro at jeg har sovet godt i natt, men nei da…. Da jeg til slutt fikk slept meg opp av godstolen og inn i senga, så var det som om kroppen var i opprør å det verket både her og der. Sånt blir det veldig lite søvn av dessverre. Derfor valgte jeg å flytte alarmen bakover sånn at når jeg endelig fikk sove, fikk gjøre det litt lengre.

Jeg har og er ikke i superform i dag heller, men føler meg i allefall noe bedre enn jeg var i går på denne tiden. Kjente at jeg måtte beklage meg litt, for å få det ut av systemet 🙄

#trøtt #sliten #vondter #dårlig #vondter #ledd #sove #søvnproblemer #syte #klage #onsdag #april #blogg

12 kommentarer
    1. Skulle tru du beskrev meg-har det nok så likt. Har varmedynen i sengen da så jeg får heldigvis varmen i meg, men søvnen uteblir for det om pga smerter alle plasser. Trøtt som en dupp, men kroppen greier ikke å slappe av nok til få sover skikkelig liksom.
      Håper du får sove bedre i natt og at morgendagen blir mye bedre <3

    2. Elevele: Jeg har det heldigvis litt bedre i dag, så jeg tror, for det må man, at det blir søvn på meg i natt. Håper du også får en god natt søvn :o))

    3. SÃ¥ trasig..er du sikker pÃ¥ at du ikke har noe fibromyalgi eller noe sÃ¥nt? For det hørtes ut som meg det der…hihih..God bedring! og hÃ¥per du snart føler deg bedre! Ha en god kveld og natt!

    4. Huff, ikke godt å ha det sånn altså! <3 Og bare få det ut du, dèt er det beste! <3
      Sender deg varme og gode klemmer, håper det hjelper, håper natten blir god OG at dagen i morgen blir bedre! <3

    5. dvergpinschere i mitt hjerte: Å jo da, jeg har nok fibromyalgi iflg legen og manuellterapeuten, så det passer bra med alle symtomene. Jeg håper at det blir bedre når det blir varmere i været, pleier å være det i allefall. Ha en riktig god natt :o))

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg