Hagemessa på Lillestrøm 2017

Hvert år er det Hagemesse på Lillestrøm, og der kan man få mange ideer til hva man skal plante i hagen, balkongen og kanskje i vinduskarmen inne. Bestisen og jeg dro en tur opp i går, etter at jeg var ferdig hos fotpleien. 

De andre gangene vi har vært der, har vi dratt på lørdagen…. Det er på grunn av at jeg har vært på jobb, og vi hadde ikke hatt sjangsen til å rekke opp før de stengte dørene for kvelden. Det er selvfølgelig en downside til å reise på en lørdag, å det er at da er det så mange mennesker der at man omtrent ikke kommer fram. For meg som “hater” å gå i kø, er det et mareritt. Ingen vits å utsette seg for det, når kan unngå det. I går var det ikke så mange der, og vi fikk sett de tingene vi ville se på uten å måtte vente på at andre skulle flytte seg.

Løten Lys var også representert på messa, og vi tok en liten kikke på det som var der. Helt ærlig så ble jeg litt skuffet, for det var så lite variasjon i produktene de hadde tatt med seg. Jeg pleier som regel å kjøpe litt når de er tilstedet, men det var ingenting som fristet denne gangen.

Vi traff også på Finn Schjøll når vi gikk forbi standen hans… Han holdt på å vise noen damer hvordan man satte sammen søte buketter til de runde vasene, de vasene som også har prydet bordene på God Morgen Norge. I det han gikk forbi, fikk jeg sjangsen til til å spørre han om noen flotte orkideer han hadde. Det var gøy å møte ham, selv om det kun varte noen få minutter :o))

På et sted solgte de løker i alle former og størrelser…. Så mye flott, men jeg klarte å styre meg. Jeg må gjøre noe med bedet mitt nedenfor balkongen, men ettersom jeg ikke helt har klart for meg hva jeg skal ha der, var det dumt å kjøpe noe nå. Jeg må gå litt i tenkeboksen før jeg kjøper noe, for jeg vil at det skal være full blomstring hele sommeren der.

Ettersom det ikke var så mange der i går, hadde vi ikke noe problem med å finne et bord å sette oss ved når vi skulle spise litt. Jeg kjøpte meg bare en vegetar pasti og en farris, til den nette sum av 110,-. Det var godt å sitte ned noen minutter, og spise litt :o)) Etter å ha spist og slappet av litt tok vi en runde til før vi dro hjemover igjen.

Jeg trodde jeg skulle slippe unna det verste av rushtrafikken, men da jeg kom til Haugerud var stopp. Det tok meg 45 minutter derfra og hjem, noe som normalt tar maks 10 min uten trafikk. Jeg hater kø, men det var ikke det som irriterte meg mest i går… Det var ei dame som satt i bilen foran meg, som sminket seg, gredde håret og sjekket mobilen, noe som gjorde at hun ikke fulgte med på trafikken. Det var så langt mellom henne og bilen foran igjen at hun slapp fram alt av trafikk fra sideveiene. Jeg kjente at jeg kokte, og hadde veldig lyst til å tute for å få henne til å følge med…, men jeg lot være!!!!

#hagemesse #lillestrøm #blomster #planter #grønt #inneogute #trivsel #hygge #messe #fredag #april #blogg

14 kommentarer
    1. Ja det mĂĄ jo være gøy ĂĄ gĂĄ ĂĄ se, og fĂĄ ideer..lurt ĂĄ dra en hverdag ja..nĂĄ i helgen skal jo alle…ha en god dag i dag ogsĂĄ!

    2. dvergpinschere i mitt hjerte: Jeg vil anbefale at dersom han har mulighet, sĂĄ burde man dra i ukedagene… Nordmenn elsker hagemesser, og de flokker til som OL pĂĄ Lillehammer :o)) Ha en fin dag videre du ogsĂĄ :o))

    3. å den hengelerken skulle jeg hatt,ønsker meg en sånn =) lys er noe jeg bruker mest vintersdag,så det blir nok ikke det som blir best prioritert når en handler i dag nei ) men dere fikk nok en fin dag alikavel høres det ut som

    4. fruensvilje: Jeg tenner nok ikke ofte lys jeg heller, nå som det har begynt å bli så lyst ute. Løten Lys har også mye annet festlig, i butikken vel og merke, så det var det jeg tenkte litt på :o))

    5. Tone V. Vinningland: Tusen takk :o)) Jeg syntes det er kjempegøy å drive med blomster, men har bare et par bed å leke meg med. Hadde jeg hatt en have, sukk!!

    6. Ă…h, der skulle jeg gjerne ha vært, – sĂĄ masse fint ĂĄ se! Jeg har forelsket meg helt i juleroser (som ogsĂĄ blomstrer utover vĂĄren og sommeren) og jeg vet at det pleier ĂĄ være noen fra et gartneri i Danmark og selger det der. Ellers er de ĂĄ fĂĄ kjøpt pĂĄ Grette gartneri i Lier, sĂĄ jeg fĂĄr ta en tur dit.

    7. Hanne Beate: Flere av utstillerne hadde julerose, som jeg også syntes er så vakker. Fargen de alle hadde var en mellomting mellom gammelrosa og burgunder, hvis du skjønne hva jeg mener. Har vurdert å kjøpe en å plante ute i bedet :o))

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver pĂĄ nett.

Siste innlegg