God formiddag 😄

Det er ikke så ofte jeg våkner av meg selv før klokken ringer, og føler meg utvilt. Det er lenge mellom slike morninger, men i dag våknet jeg grytid å følte at kroppen og hodet mitt hadde fått nok søvn å vile. Jeg syntes derimot at det var litt tidlig å stå opp kl 7, og når Vinja kom for å si god morgen ble jeg liggende en stund til.

Ute skinner sola fra en himmel som ikke helt er skyfri, og temperaturen ligger litt under + 10 C.

cup of coffee
Licensed from: Oleg Zhukov / yayimages.com

Nå sitter jeg å nyter en kopp kaffe mens jeg ser på noe som heter Psychic Detectives på TNT. Det er en type program hvor politiet står fast i å løse mord og lignende, og tar hjelp av klarsynte personer. Dette er noe som interesserer meg, så det er vanskelig å løsrive seg :o)) Mange tror jo ikke at klarsynte er seriøse mennesker….. Selv er jeg ikke så sikker på det er tilfelle!!

Jeg har ikke pakket bort påskepynten enda, men det skal jeg gjøre nå i dag. Du syntes kanskje jeg burde ha gjort det for en uke siden når påsken var over, men jeg pleier som regel å la pynten stå en ukes tid etterpå. Jeg har allerede vært nede i kjelleren å hentet eskene hvor pynten skal ligge, så det er bare å pakke det ned, og så traske opp på loftet.

I går våknet jeg opp med feber, sår hals, dundrende hodepine og masse vondter i kroppen… Det meste av dagen ble derfor tilbragt godt innpakket i godstolen, med PC’n i fanget. Veldig kjedelig at jeg ikke var i form, for jeg skulle jo ha møtt noen flotte bloggjenter nede i Oslo. Vi skulle møtes ved røret til Frodith og senere spise middag sammen. I dag er jeg heldigvis mye bedre, fortsatt feber og sår i halsen men hodepinen er heldigvis borte igjen :o))

#påske #påskepynt #pakkebort #opplagt #våken #tidlig #morgen #psychicdetectives #tnt #feber #sårhals #hodepine #bloggtreff #søndag #april #vår #blogg

9 kommentarer
    1. trasigt att du ble syk akkurat denne helgen da ja,du får bare holde deg inne og pleie deg selv.Påskepynten kan en kalle vårpynt,så den er ikke nødvendig å stresse med,ta det når du er feberfri

    2. fruensvilje: Ja det var veldig dumt, men ikke så mye å gjøre med. Jeg har allerede pakket ned påskepynten, men venter til i morgen med å bære det opp på loftet. Orker ikke å gå 5 etasjer i dag :o))

    3. Så herlig å våkne til en uthvilt morgen. God å kose seg med en kopp kaffe.
      Men dumt du var syk i går og ikke kunne møte opp på treff. De gode dagene ønskes i flertall :).

    4. BforB: Jeg lever lenge på den ene gode dagen jeg får, men håper jo det skal flere av dem. Når varmen kommer, pleier det ofte å være sånn :o)) Ja det var kjedelig at jeg ikke fikk vært med i går, men sånn er det innimellom. Det kommer sikkert flere treff.

    5. Ja det var kjedelig at du ikke fikk med deg treffet..jeg ble ogsÃ¥ forespurt..men jeg klarer ikke sÃ¥ mye om dagen..pga smerter og vondter..sÃ¥ jeg skjønner deg veldig godt..og særlig om du fikk feber ogsÃ¥ da..uff..ikke bra…God bedring!

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg