🍩 Litt hjemmebakst må jeg ha ☕

Når man er fysen på noe, er det greit å ha boller eller annen gjærbakst i fryseren. Når det begynner å bli tomt, sørger jeg alltid for at jeg får bakt noe mer. Sist gang jeg bakte, laget jeg bollene annerledes, noe jeg angret litt på etterpå. Ble ikke luftige og fine som de pleier, og det kom nok av at deigen ble kjørt litt for lenge i kjøkkenmaskinen + at jeg arbeidet for mye med deigen på bordet. Den feilen skal jeg ikke gjøre en gang til.

Jeg ble veldig fysen på noe i sta, og hentet opp et par forvridde boller ut av fryseren. De er kanskje ikke så luftige som de burde være, men det er ingenting i veien med smaken 😉

Pleier du å ha gjærbakst i fryseren, eller blir det ferdigkjøpt?

#boller #gjærbakst #lager #bake #mat #hjemmebakt #ferdigkjøpt #søndag #april #blogg

23 kommentarer
    1. De så veldig gode ut da 😀 Jeg baker ikke, så her finnes det svært lite av noe godt i frysen 😛 Har prøvd meg på kanelboller et par ganger, de blir gode, men det er sikkert fordi jeg elsker smør og mine har en tendens til å bade i smør mens de stekes 😛 ha ha

    2. Elevele: Kanelboller er supergodt, men det har jeg aldri prøvd å bake selv. Kanskje jeg skal prøve meg på det neste gang :o)) Jeg liker å bake, og gjærbakst er vel det eneste jeg er god på, hihi

    3. Henriette Thorkildsen: Jeg vet ikke hva jeg skulle ha gjort uten fryser, så jeg skjønner den følelsen. Det er gøy med gjærbakst, som er lett å lage og som smaker veldig godt :o)) Ha en fortsatt fin dag!

    4. Jeg elsker kanelboller 😀 Eller bare vanlige boller. Og brownies som er litt klinete, og sjokoladekake, med sjokolade som er stiv på toppen så man kan plukke den av og spise. Nam! Ha ha

    5. Gjærbakst som kommer fra fryseren og er lunkne etter en runde i mikroen, smaker omtrent som nybakt, nam! Jeg pleier alltid å ha gjærbakst (helst kanelsnurrer) og langpannekake i fryseren i tilfelle det plutselig kommer noen innom. Og så er det godt til kaffen ellers også.

    6. Har nok ikke noe gjærbakst i frysern nei..er så lat og liker ikke å bake..så det er lite av det her i huset..men hadde en kake vi vant på lotteri i fryseren en stund..men bare en stund..for da ble jeg jo fysen rett som det var..hihih…kos deg!

    7. Mummikopp med godt drikke og hjemmebakt gjærbakst – DET er ikke å forakte, sjøl om baksten ikke er så luftig som den pleier. Jeg bakte ofte boller da unga var små, men nå som jeg bor alene skjer det heller sjelden. Noen grove rundstykker har jeg imidlertid som regel i fryseren! 🙂

    8. Hanne Beate: Jeg hadde tenkt å bake i morgen, men så fikk jeg et bedre forslag så det får vente et par dager. Tenkte også å prøve meg på kanelsnurrer denne gangen. Sist jeg laget det kjøpte jeg sånn ferdig kanelfyll, men det ble bare klin og veldig søtt, så nå blir det på den vanlig måten. Langpannekake er også smart å ha i fryseren :o))

    9. dvergpinschere i mitt hjerte: Hihi, ja det er lett å bli fysen, når man vet at man har noe godt i fryseren :o)) Jeg har bestemt meg for at det blir kanelsnurrer, når jeg baker neste gang :o))

    10. Søtmonsen ): Jeg hadde tenkt å lage kanelsnurrer i morgen, men så fikk jeg et annet tilbud så jeg utsetter det noen dager :o)) Ikke noen superhelg på meg dessverre… Våknet opp i går med feber, sår hals og hodepine, men det begynner å rette seg igjen nå :o))

    11. karidansen: Jeg vet ikke, men jeg syntes at kaffen smaker bedre i en koselig kopp som mummi-koppen. Neste bakst blir forhåpentlig mer luftig enn denne, for jeg bare må ha noe å bite i nede i fryseren :o)) Rundstykker er også greit å ha, og det hender jeg har det men da kjøpte!

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg